Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oo bayılıyorum ben bu hatuna çokkk güzel yaa bende bi kaç resim ekliyim
Adi Soyadi: Ariadna Thalia Sodi Miranda de Motolla Dogum Gunu/Yeri: 26 Agustos 1971 mexico CityMexico Burcu: Basak BoyuKilosuBeli: 168 cm50 kg 50 cm Medeni Hali: Evli Kocasi: Tommy Motolla Sony Music'in Sahibi Cocuk: Sabrina Sakae (07.10.07) Evlilik Tarihi: 02.12.2000 Hakkinda: "Ben cok safim insanarin ne dedigine hemen inanirim." Favori Yemegi: Meksikan ve Japon yemekleri Favori icecek: Natural Su Favori Renk: Siyah beyaz kirmizi Favori Sarkici/Gruplari: Madonna ve The Doors Favori Kadin Oyuncu: Marylin Monroe Favori Erkek Oyuncu: Pedro Infante
ayy bu kadını bende çok seviyorum. Hatta Adrianadan önce buna bayılıyordum. Hatırlarmısınız Rosalinda dizisini? Ne kadar güzeldi orda. O diziden foto bulursanız ekleyin kızlar. Muhteşemdi
yaa bu mükemmel bi kızdı. Koyduğunuz fotolarda biraz daha yaşlı ama Rosalinda dizisini çevirdiği günlerde gençliğinin ve güzelliğinin doruk noktasındaymış. Yinede her zaman güzel Thaliam benm :)