tezsiz yüksek lisans yapan arkadaşlar topiği

tşk cnm haberlerini bekliyorum kocaeli üniversitesi için inş bu iki yere yakın biyere atanabilirimde yaparım yüksek lisansımı

aöf felsefe alanında yüksek lisans yapıyorum
tezsiz olduğu için bildiğin gibi sadece sınavlara giriyorum
amacın neydi ne alaka felsefe seçtin dersen bilmiyorum hiç öyle somut bi amaçla seçmedim
canım istedi bi an psikoloji ve felsefe arasında gidip geldim ve felsefe dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

aöf den yüksek lisans nasıl yapılıyor

birinci olarak aöf den yüksek lisans yapılabiliyor mu) evetse tezli mitezsizmi
yoksa uzaktan eğitim gibi bişeymidir?

ikinci olarak öğretmen olanlar tezsiz y.lisans yapınca ek dersine ve uzman öğretm olma durumuna etkiliyor mu? ben sadece tezli yüksek yapanları uzman öğretmen ünvanı verirken diğerlerini bu kapsama dahil etmedikleri idi ama bir arkadaş ısrarla farkı yok diyor...
ona göreee zaten üçüncü sorumda şu ki
mezun olunca diplomada tezli tezsiz diye bir ayrım yapılmadan yüksek lisans diploması yazıyormuşşş...
bilemiyorumki arkadaşalr alanınız bileniniz varsa cevaplarsa çok sevinirim

AÖF konusunu bende bilmiyorum, ancak öğretmenlere yüksek lisansın tezli tezssiz olmasına bakılmadan ders ücretleri %5 daha fazla ödeniyor. uzaman öğretmenlik ile ilgili olarak ta " Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından Yükseköğretim Kurulu başkanlığına yazılan 20.10.2011 tarih ve 70526 sayılı yazı ile kariyere yönelik yapılan tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarının birbiri ile eşdeğer olup olmadığı sorulmuştur. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 23.11.2011 tarih ve 050015 sayılı cevabi yazı ile Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans programı ile kariyere yönelik yapılan tezli ve tezsiz yüksek lisans programları aynı kapsamda değerlendirilir denmiştir.

Tezsiz Yüksek Lisans yapan üyelerimiz ekteki dilekçe ile okullarına başvurarak, uzman öğretmenlik hakkından faydalanabilmektedirler.
" deniyor

diplomayı bilemeyeceğim ama geçici mezuniyet belgesinde tezssiz olduğu yazıyor.

Son düzenleme:
sağol canım ama yazıda böyle velev ki tezsizi saymıyorlar bunu anlayamadım??? tezliler uzman oldu tezsizler dilekçesini reddettiler.. bizim ilçede mi problem acaba

Selam arkadaşlar,tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum,araştırmalara başladım da size de sorayım dedim,bulunduğum ilde gitmek istiyorum,tam olarak hangi yolları izlemem gerekiyor.
Benim zamanımda lese giriliyordu,şimdi sanırım ales oldu,bir sitede tezsiz yl için alese gerek yok diyor
Kafam karıştı,son durum nedir arkadaşlar ?

Hacettepe Üniversitesi - Sağlık kurumları yönetimi, Bu sene aksilik olmaz ise 10-14 Şubat haftası başlayacağım, 1,5 sene sürecek tezsiz uzaktan eğitim dönem başı 2400 TL toplam 7200 TL akşam 18:30 - 20:30 derslerine katılım zorunlu, finallere ünv. gidiliyor. Başvurudan sonra mülakata alınıyorsunuz.

Canım merhaba mesajımı görünce dönersen çook mutlu olurum
Ben de Sakarya'nın uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisansına başvurmak istiyorum. Eşim kamu personeli ücretsiz yazmışsın bende öğretmenim yani harç ödemeyeceğiz mi? Doğru mu anladım?

Evet tezsiz yüksek lisans için ales e gerek yok yazıyor ünivlerin sitelerinde.
Hangi üniversitede yapmak istiyorsan önce sitesinden ön kayıt yapacakmışsın. Sonra onlar kimlerin kabul edildiğini bildiriyor internet üzerinden. Bu kişiler o üniversiteye bizzat gidip kaydını tamamlıyor. Gerekli belgelerle tabii... Biraz karışık anlattım ama umarım faydalı olur

Merhabalar bu topiği bulduğuma çok sevindim :) arkadaşlar kısmetse ocak ayında marmara üniversitesinde pazarlama bölümü için mülakatım var tezsiz ve çok istiyorum.. Acaba mülakat aşaması nasıl oluyor beni bilgilendirirseniz çok ama çok mutlu olurum.. Sevgiler :)

Merhabalar arkadaşlar ben de inşallah bu hafta tezsiz yuksek lisans için kayıt yaptıracağım. İnşallah hakkımda hayırlısı olur ama dersler nasil olacak ücretli öğretmenlik yaparken yüksek lisansı da yürütebilecek miyim bilemiyorum

Ben de yüksek lisans yapmak istiyorum ama harçlar çok yüksek işe girmeden yapmam mümkün değil. Bir kaç kişi sormuş mülakatlar nasıl oluyo diye bilgisi olan varsa ben de merak ediyorum kızlarr

çok pahalıymış. size artısı ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…