tez canlımısınız yosa ağır kanlımı...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
52
evet bayanlar tez canlımısınız yoksa ağır kanlımı...aradım bulamadım konu tekrarımı bilmiyorum...ama hayatınızın her safhasında nasılsınız merak ettim..
ben tez canlıyım..evde de ,işyerinde de,dışarıda da...peki sizde durumlar nasıl....tam tersi olmak istedinizmi???buyrun...

Normalde sakin,telaşsız bir kadınım..
Ama önemli bir işim varsa onu yetiştirmek için,misafir gelecekse,biz misafirliğe gideceksek iki ayağım bir pabuça girer genelde. Çok heyecan yaparım,özellikle eşim poposunu kaldıramayacak kadar uyuşuk olduğu için onu da hazırlamak çok zor benim için..:sm_confused:
Ayrıca ödenmesi gereken,fatura,vergi gibi borçları ilk günden öderim. Bunun sebebi ise; ölüm var yarın başıma bir iş gelirse borçlu gitmek istemem öte dünyaya..:eek:

ev işlerin de tez canlıyım ya biri gelirde ev kötü olur korkusu beni yer bitirir. iş içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. kısacası tüm hayatımda tez canlıyımm

Çok hem de çok tezcanlıyım.Hem de çok dakik...Böyle olmaktan da memnunum.Ama tek sorunum en yakın arkadaşımın olabildiğince ağır olması...Onunla biryere gitmek imkansız...

Her zaman her yerde çok tez canlıyımdır ve eli çabuk denilenlerdenim..:dance:
Ağır vasıta birisi iş yaparken daralırım,alıp yapıp bitiresim gelir..laelaelaelaelae

Başkasının verdiği sorumlulukları yerine getirme konusunda tez canlıyımdır.Kendimle ilgili işlerde o kadar yavaş ve ağırımdır ki...Hep ertelerim,hep ertelerim...Sonra da iki ayağım bir pabuca girer.Pişman olurum her seferinde.İşlerimi aksatmayacağım, derim ama nafile... Huy işte...:a015:

bende tez canlıyımdır
eşimle genelde tartışmamız hep bu yüzden çıkar
o çok ağır ben taz canlıyımdır
herşey hemen olacak önemli önemsiz farketmez

Bende Çok tezcanlıyım songülüm hiç duramıyorum şu pcnin başına oturuyorum düşün yarım saatte kaç kez kalkıyorum..İlla birşeyler olacak ve çabucak olacak üstelik yarım yamalakta asla olmayacak:1closedeyes:..Gece olupta yattığımda anlıyorum :Birden hemen Allah Allah naptımda bukadar yoruldum ben diye söylenip duruyorum:roflol:KK70:uygusal olarakta böyleyim hemen sorunlar çözülsün ,askıda hiçbirşey kalmasın ama olmuyor bazen malesef zamana bırakmak gerekiyor :sm_confused:​

ay aynen beni anlatmışsın Nazlım canım benim
aklımdan o kadar çok şey geçer ve hepsini bir anda yapmak isterim
yaparımda elimden bir kaçan bir göçen kurtulur inan jeyyar
yorulurum ama yorulduğumu da anlamam
anca oturduğum zaman şöyle bir bayarım kendimi ki yorulduğumu anlayayım :roflol:

Oldukça tez canlıyımdır.Uyuşuk ağır kanlı insanlarla da anlaşamam :mymeka:

o kadar tez canlıyım ki başıma ne kötü şey gelse ondan olsa gerek acelecilik işte...

çok ama çok tez canlıyım ben...anne annem bana hep derdi rahmetli nur içinde yatsın.. kızım sen çok dar canlısın diye.. inanki hala öleyim....

Kesinlikle tezcanlıyım.Çeneme de vurmuş zaten..Ağır ağır sakin olamam bi türlü...Her işimde bir heyecen telaş olacak o iş bitecek bir an önce illakiiiiiiiiiiiiiiiiiiyerimseniben

Çok tez canlıyımdır .Eşim tam tersidir .Bütün fatura vergi vb gibi günleri hep ben bilirim ,sanırım ben olmasam adam bütün ödemeleri unutur .:kızgın:Ama her şeyin hemen olmasını istediğim için ,bu huyumdan dolayı bazen şikayetçi olabiliyorum .:1no2: Çünkü bir iş yoluna girene kadar içim içimi yer a.s

Bende çok tez canlıyım, eşim bu huyuma çok kızar.
Sabır denen bir kavram bende hiç olmadı, herşey olsun bitsin isterim,
Yukarıda arkadaşın dediği gibi uyuz uyuz iş yapanaları görünce elinden alıp hemen bitiresim gelir o işi.

X