Teyzemle küsüz aile meseleleri akıl verir misiniz herkes birbirine girdi

Evi otel gibi kullanmışsınız ama
Yatmadan yatmaya gitmişsiniz
Kadın sizinle sohbet etmek istedi belki ama siz yatmaya gitmişsiniz
Burdan anladığım kaıdnın kocası hastayken siz onun evinde kalmışsınız ve tüm gün nişanlınızla gezmişsiniz

Sinirim geçmedi benim bir ev arkadaşım vardı
O kadar pisti ki
Evi temizlememek için sabah gider gece gelirdi
Ama tuvalet banyo kullanırdı
Hiç temizlemezdi eve ait düzene dahil olmazdı
Ben o kızla baya kavga ettim öyle ayrıldık
Şimdi o mu suçlu ben mi?
O gelip burda dese ama ben seni rahatsız etmemek için gece geç geliyordum dese çokça sinirlenirim ve apaçık yalancı derim
İşten kaçtığı için geç geliyordu

Gerçekten güzel cevaplar verdiniz bana koşulsuz haklısın demeyip kendimi eleştirmemi sağladınız teşekkür ederim fakat uzun süre kalmadım kısa bi süre kaldım.Kendi evimi dizene kadar Sonra evlenmeden kendi evime taşındım zaten.Belirttiğim gibi ayrıca izin günlerimde evini temizledim yardım ettim. Yemek yedikten sonra ona gelip gece yarılarına kadar sırdaşı oldum. Evi otel gibi kullanmadım yani. Ben zahmet vermiyim dedim amerikan mutfak adamcağızı rahatsız etmek istemedim.Kayınvalidem de ona dedi gelinimin yemeğini ben üstleniyorum alerjisi var sen kocanla rahat ilgilen diye Hergün ona gitti destek oldu. Apart bulamadım yurtlar kapalıydı işe hemen başlamam lazımdı mecbur kaldım yani Otele de ailem izin vermedi korktular o zaman daha gençtim dünyanın binbir türlü hali var diye. Herneyse olan oldu zaten barışmak da istiyorum. Bir de biz çok samimiydik kendisi benim süt annem. Anne yarımdı Orda fazlalık olmam çok üzücü oldu

Bahane bulma
Madem yaşayacaksın teyze evinde
Teyzeciğim nasılsın işlerine yardım edeyim diyecektin
Bencil insan sevmiyorum ay eski pis ev arkadaşım geldi aklıma aynı onun gibisin
Bir kere mutfağı banyoyu sildin mi merak ettim

Yok sabah işim erken başlıyordu erken çıkıyordum mecburen akşam da yemek yiyip geliyordum. Zaten covid vardı heryer kapalıydı.

Nasıl barışıcam hiç görmedim yüzünü bile ne aradım ne sordum nasıl barışılır onun özür dilemesi lazım ama kendini haklı görüyor
Niyetler farklı anlaşılabiliyor. Siz rahatsız etmek istemediniz, o evi otel gibi kullandığınızı sandı. Onları kullandığınızı düşündü. Bakış açıları farklı olabilir ama niyetler temizse sorunlar çözülür. Siz gidin lafı uzatmayın, eski konulari desmeyin. Sizi rahatsız etmemek için evde durmuyordum, sizin böyle düşünmeniz ve beni başkalarına anlatmanız beni kırdı deyin. O itiraz, kavga moduna girerse kesinlikle karşılık vermeyin. Bana müsaade deyip kalkın. Bakin o zaman neler olacak... Tartışmaya girerseniz kavga çıkar, niyetinizi nazikce söyleyip kalkarsanız o zaman karşı tarafta vicdan muhasebesi başlar. Kusluge gerek yok, iyi günde kötü günde destek olursunuz sorun kalmaz

Böyle teyze düşman başına vermesin Allahım. Ne özürü bekliyor acaba bence onun sizden özür dilemesi gerekiyor fitne fücurluk işi. Aman aman sakın evine falan alma barışmada Allah korusun evliliğini bile bozmaya kalkar. Sizden uzak Allah’a yakın olsun dedikoducu fitneci teyze.

Teşekkür ederim

Herkes hatasını anlar umarım Ben de dahil varsa Teşekkür ederim

Sorumu eksik okudunuz sanırım. Tek izin günümde de ev işlerine yardım ediyordum yazdım. Ayrıca düğün hazırlıkları ev dizilmeyle uğraşıyordum çok kısa kalıp kendi evime çıktım. Pisliği ben de sevmem kimse kimsenin hizmetçisi değil

Benim de öyle ev arkadaşım vardı evlerimizi ayırdık. Benim teyzemle olan sıkıntım temizlik üzerine değil

kv nize gittiğinizde bir merhaba dersiniz daha ötesine gerek yok
eşiniz ne diyor?

Anne yarımdı Orda fazlalık olmam çok üzücü oldu
Ben ablamla bir bütünüm, yaşımız yakın, kardeş değil ikiz gibiyiz. Ama üç gün kalamam, kıza fazlalık olurum.
Eşinizin kardesi var mı? Öz kardeşi gelse siizn evde bir ay kalsa sizin eve de sığmaz. Böyledir yani bu işler, tabii ki fazlalık olacaksın. Teyzene fazlalık olmasan enistene, kuzenlerine fazlalık olacaksin.
Alindigin şey buysa çok gereksiz bir alınganlık
Neyse , olan olmuş, giden gitmiş.
Dediğin gibi, herkesin hatası var bu olayda. Hiç hatalı değil gibi özür beklemek ya da hatali gibi özür dilemek yersiz olur. O yüzden bence şu mübarek üç ayları kullan, bir şekilde barış :) ya da araya yaşıyorsa ananeyi kat, 'mübarek günde küslük olmaz' desin. Sizi öpüştürsün baristirsin

Akrabalar bizim düşündüğümüzden farklı düşünüp yaptıklarımızdan çok daha fazlasını bekleyebiliyor maalesef. Barışmak istiyorsanız en güzeli sakin bir günde karışılıklı oturup konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…