Teyzemle aynı yaştayız ve bana böyle şeyler diyo

İnce değil aslında daha çok varda sadece bu taze olduğu için üzülüp anlatmak istedim :)
Hayatta hiç kimse insanın kendisinden daha değerli değildir. Bunu hiç unutma ve seni rahatsız eden, seni üzen insanla iletişimini kısıtla geç.

Amacınız belki yargılamak değil ama yargılıyorsunuz, ilk mesajınızı tekrar okuyun.
Diyorum ya kadının gündemi bu başka neden bahsedecek?
Üniversitede ki arkadaşınızla en çok ne konuşursunuz mesela?
Yada iki iş arkadaşı bir aynı projede çalışıyorsa en çok neyi konuşur?
Boşboğazlık yapmakla kötü niyet beslemek apayrı şeylerdir.
Benim teyzem çok bilmiştir söylediklerine he he der geçerim, benim teyzem benim için kötü düşünüyor mesafe koymalıyım.
Çok istiyorsanız mesafe koyun. Ama ne için koyduğunuzun kararını verin.

Bu fazla derin düşünme, etiketleme, kasıt arama tarzı davranışlar en çok kişinin kendisini yorar.
Karşı tarafın ruhu bile duymaz.
Mesela siz şu anda bununla kafa yoruyorsunuz, teyzeniz bebeğini uyutmuş keyif yapıyor. Haberi bile yok konuşulduğundan.
Kime zararı var şimdi bu durumun.

Bize gerçekten zarar veren olaylar dışında kalan konuları "o öyle" diye geçiştirebilmek inanılmaz bir rahatlık verir insana.

Çevre aynı ve aileden birine düğün tarihi söylendikten sonra ondan önce alınmaz. Hele 1 hafta önce asla alınmaz. Hatta ailece konuşulur ki bu teyze (!) herkese birden çok masraf olmasın iş çıkmasın diye biraz daha ayrı günlerde alınır. Bildiğiniz işgüzar

teşekkür ederim yorumunuz için <3

Acaba zamanında da anane ile anneniz de yarış halinde miydi. Merak ettim. Kim 5 ay büyük.

Kurmak değil aslında bunu bana eşim söyledi ben farketmedim mesajları tekrar okuyunca anladım. İnanın kimseden ilgi beklemiyorum sadece böyle durumlar olmasın istiyorum
Eşinizin yaptığı çok saçma olmuş araya nifak sokmak gibi bir şey.
Bunlar çok takılacak mevzular değil.
Belli ki teyzeniz çok ince düşünebilen biri değil ve bunlar kötü niyetten değil ince düşünememekten ileri gelen şeyler.

Bence sorun teyzenizden çok eşinizin tavrında..

Ya aslında eşim, onlar bizden 1 hafta önceye düğün tarihi alınca sinir oldu. Çünkü 2 yıl sözlüydü biz gün aldık herkese söyledik davetiye bastırdık sonra anneannem annemi arayıp biz şu tarihe gün aldık dediler şoka girdik sonuçta düşmanları değiliz çok yakınlarınız ayritten ilk torunu ve yiğeniyim onların. Aynı şeyi ben yapsaydım yemin ederim ne anneannem konuşurdu benimle ne de teyzem "bizim önümüze niye geçiyorsun derlerdi" o yüzden eşimde sevmiyor onu

Teyzem olduğu için kötü düşünmemeye çalışırdım ama beni kötü etkiliyorsa uzak dururdum. İlla sizi sinir etmek için yapmıyordur ama size iyi gelmiyor işte.
Ya bi de insanlar biraz daha duyarlı olmalı bence. Birinin erken doğum riski varsa illa bak benimki de bu kiloda cart kiloda denmemeli. Karşındaki de hamile sonuçta ne bekliyorsun kiloları yarıştırmayı mı?
Benim arkadaşım düşük yapmıştı hamile olduğumu söylememiştim mesela. Ya da bir yakınım sezaryen oldu, ben normal doğum yapamadım bebek çok büyüktü falan diye güldü, ben benimki 4 kilonun üstündeydi ama normal doğum yaptım diyemedim. Demem de ne gerek var.
O da lohusa şimdi artık ona vereceksiniz, yapacak bir şey yok. Dediğim gibi çok etkiliyorsa mesafe koymak en iyisi çünkü doğumdan sonra iyice coşuyor insan boşuna sorun yaşamayın. Sağlıkla alın kucağınıza

Mesela bi örnek daha vereyim sütü şu an gelmiyor ben ona böyle yap şöyle yap şunu al demiştim o da bana ne güzel senin sütün gelecek gibisinden birşey dedi daha ortada birşey yok sonuçta bende belli olmaz dedim sırf üzülmesin diye

inşallah normal doğum yaparsınız da teyzeniz fesatlıgından kıskanclıgından çatlar

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim bende bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara ama galiba anlatamadım. Benim gerçekten erken doğum riskim vardı o beni arayıp çocuğun kilosundan bahsediyordu işte şunu yiyorum bunu yiyorum doktor iri bebek dedi gibi şeyler söylüyodu bende dinliyordum ama benim halimi hatrımı da sorsun istedim sonuçta kötü zamandan geçtim çok şükür birşeyim yok şu an

İnşallah ama fesatlığından değil gerçekten normal doğum istediğim için ama doktor iri bebek olabilir dedi 4 hafta sonra alttan muayene olacak çok teşekkür ederim yazdığınız için <3
doktorunuz normal dogum yanlısı mı nasıl biri bilmiyorum ama kiloyu çok da dert etmeyin, herhangi bir sorun yoksa sırf kilodan dolayı neden sezeryan olasınız? 4500 kilo normal doguruyo insanlar ama doktora kalırsa sezeryanlık

inşallah normal doğum yaparsınız da teyzeniz fesatlıgından kıskanclıgından çatlar
İnşallah ama fesatlığından değil gerçekten normal doğum şstistediğim için ama doktor iri bebek olabilir dedi 4 hafta sonra alttan muayene olacak çok teşekkür ederim yazdığınız için <3

doktorum normal doğumdan yana ama yine bi bakalım dedi buna sevindşm inşallah normal olur <3

Türkiyedeki doktorlar gerçekten sürekli normal yanlısıyım diyip diyip sezaryen yapıyor. 4 kilonun üstünde diyorlar bebek doğuyor 3.200. Ben hiç birine inanmıyorum. Ben de 4 kilonun üstünde bir bebek doğurdum, normaldi ve hiç bir sorun yaşamadım. Hemen de doğurdum ve ayaklandım. Zaten kilosu olan bebek ona göre de boylu oluyor. Bu kadar korkutmaları hoşuma gitmiyor.

Dimi? Muhim
Olan cocugun kafasiymis aslinda.. kafa ciktiktan sonra omuzlar cikinca gerisi zaten cikar.. ki
Gobuste kilosu olan bebeklerde oluyor. Yinede 4 kg ustunde olmasin bebisler dogunca buyusun

Buarada nette bi kac dr un sayfasinda gordum.. kadini normal dogurtmuslar ve kucagina bebegi verip yurutuyolar
Yaw dusunuyorumda hic orta yolumuz yok. O kadinin ya tansyonu dusse.. ya da ne bilim rahim
Savastan cikmis gibi zaten, ne gerek var yurutmeye yani? Ama olur mu? Video cekip takipcilerine hava atmasi gerekir. Hem normal dogurturuz hemde yururuz gibi… ama o kadar agri icinde gerek yok. Gercekten gunumuz doktorlarinida bazen anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…