- 24 Eylül 2021
- 176
- 118
- 53
- 36
- Konu Sahibi benden anne olmaz
-
Kurmak değil aslında bunu bana eşim söyledi ben farketmedim mesajları tekrar okuyunca anladım. İnanın kimseden ilgi beklemiyorum sadece böyle durumlar olmasın istiyorumİkinizde hamileymissiniz ve ikiniz de kendi derdinize dusmuşsunuzdur alınacak bir durum yok. Bazı insanlar cevresinden sürekli ilgi bekler siz belki de ilgi bekliyorsunuz. Ayrıca düğün tarihi falan ne alaka öyle denk gelmiştir. kendinizi fazla mı kuruyorsunuz acaba?
Derinlik var aslında sadece buna üzüldüm ben iyiliğini düşünüyorum sanki o düşünmüyormuş gibi geldiKafanıza takacağınız hiçbir şey göremedim. Herkesin önemsediği detaylar farklı olabilir. Ortalama 500 kişinin katıldığı ve iki insanın tüm çevresini ilgilendiren düğün tarihinin de özellikle seçildiğini sanmıyorum.
Anlattıklarınızdan yola çıkarak biraz takıntı olmuş gibi geldi sizde, daha derinliği varsa bilemem tabi.
hahaha ben o yarışta olmak istemiyorumYarış var gibi teyze ya bastıracak
Bazı insanlar çok fazla kendilerine odaklı olurlar, size geçmiş olsun demek için ararlar ama bakarsınız 40 dk. kendi dertlerini anlatmışlar. Size özel olmayabilir bu durum, karakter yapısıdır belki. Doğuma az kala canınızı sıkmayınDerinlik var aslında sadece buna üzüldüm ben iyiliğini düşünüyorum sanki o düşünmüyormuş gibi geldi
Valla ben olsam en azından bir süre mesafe koyardım.. Hamileyken ilgi bekleyen, sadece kendinden bahseden insanlar dan yıldım vallahi..konu bile açtım bu şekildeİnşallah dediğiniz gibidir yakınım sonuçta arama mesafe koymak istemiyorum teşekkür ederim <3
Bizim burada böyle değil maalesef hatta akrabalar annemi arayıp annenle yarış mı yapıyorsun deyip dalga geçmişlerdi aynı şeyi beni yapsaydım anneannem benimle konuşmazdı kinci bi kadın gerçekten. eşim aslında uyarıyor belki yanlış lanse etmiş olabilirim. Muhtemelen öyle olacak hatılıyoeum teşekkür ediyorum yazdığınız için<3Bizim oralarda uzaktan gelen akrabalara kolaylık olsun diye düğünler peş peşe yapılır . Sizin düğün tarihinize yakın olması bana hiç garip gelmedi .
Doğum yöntemini çoğunlukla dr’a danışmak lazım . Ama ilk bebekte herhangi bir engel yoksa normal doğum deneyebilirsiniz .
Onun dışında bence eşiniz biraz art niyetli. Ne olacak sanki deyin geçiştirin . Bebek olunca zaten başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyor . Muhtemelen sizin de öyle olur .
Teyze değil bazen kardeş kardeşe bile yaşanıyor bu söyledikleriniz .
olmadı öyle yapıcam bakalım kafaya takmıyorum çok şükür sadece çok üzüldüm çok seviyorum çünkü onuValla ben olsam en azından bir süre mesafe koyardım.. Hamileyken ilgi bekleyen, sadece kendinden bahseden insanlar dan yıldım vallahi..konu bile açtım bu şekildeUzak durmak istemiyorsanız da kafaya takmamaya çalışın, karakteri bu diyin geçin..
onu hiç sorma hahahahhaha aramızda 5 ay var hattaTeyzenizle nasıl aynı yaşta oluyosunuz ya bende ona takıldım
ne yapmam gerekiyor pekiHerkes ne kadar iyi niyetli.. teyzen bildigin senle s.dik yaristiriyo
Ben mesafe kurar hic birseyimi anlatmazdim..ne yapmam gerekiyor peki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?