ya arkadaşlar bu emeklemenin kiloyla alakası yok dimi?
Aynen benimkide kilolu bu sıralar hele ek gıdayla daha ağırlaştı eee birde hiç çaba olmayınca emeklemek bir yana sürünmek bile yok.Yürüteçe binince uçuyor ama onada çook zorda kalmadıkça özel acil ihtiyaçlarım dışında koymuyorum onca negatif konu okudum fikir aldım.brnim oglumda bücür kısa boylu ama 9bucuk kilo
Aynen benimkide kilolu bu sıralar hele ek gıdayla daha ağırlaştı eee birde hiç çaba olmayınca emeklemek bir yana sürünmek bile yok.Yürüteçe binince uçuyor ama onada çook zorda kalmadıkça özel acil ihtiyaçlarım dışında koymuyorum onca negatif konu okudum fikir aldım.
yürütece koyduk biz de , çok seviyor filan tamam,ortalığı karıştırıp onu bunu çekiştirebiliyor ama normal yürütmeye çalıştıgımızda baktık ki parmak uçlarına basıyor.artık bindirmeyelim diyoruz ama büyükler (!) önce hepsi böyle yapar sonra düzelir diyorlar,napcaz bilmniyorum.
canım ne zaman donmeye başladı .....4 ayda emekledı ne guzel
benim oglum hala emeklemiyor dişide cıkmadı üzülüyorum ya içim gidiyo böyle şeyleri duyunca
Diş ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi,benimki 5 aylık aklım çıkıyo dişi çıkcak diye aman 8-9 aylıkken çıksın istiyorum.Emeklememesinede üzülme her çocuğun gelişimi vücut elastikiyeti farklıdır bu senin çocuğunun sağlıksız olduğu anlamına gelmez.Sıkma canını.
diş için üzmeyin beni ama bugün 3 dişimizde patladı doktorumuz dişleri kolay çürümesin diye ilaç verdi hergün bir tane veriyorum.Birde sanırım genetik oluyor bu gelişmeler bana çekseydi 12.aylıkken çıkardı dişleri
bizde diş çıkmıştı ama doktorun dediği altıncı ayını dolduran bütün bebeklere veriyoruz dişi çıksada çıkmasada demişti.Birde tabi çocuklar dengeli sağlıklı beslenir bol kalsiyum alırsa diş bakımına dikkat edersek kolay kolay birşey olmaz.Eskiden bu kadar titiz davranılmıyordu.bende kullanıorum canım dıs hapı ıcınde 400 tane var o dımı senınkıde doktor bana dıslerı cıkmadan verdı ama herkez kullanmıyor neden acaba
diş hapını ilk kez duyuyorum ne için kullanıyorsunuz?
benim oğlum 15 aylık ve daha 1 tane dişi çıktı 2.çıkmaya başladı çok geç çıkmaya başladı dişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?