• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzeleri kizim emekliyor bebeklik bitti degil mi:))

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
kizim iki gundur emekliyor hemde ne emeklemek ucuyor cat orda cat burda hizina yetisilmiyor artik bebeklikten cikti sanki gozume daha buyuk gorunmeye basladi abla oldu darisi diger bebislerin basina :dance:

ne mutlu sana :)
ama 3 yaşına kadar o hala bebek :)
ama biz anneler için,onlar hiç büyümeyecek olan hazinelerimiz...

tebrik ederim canım. benim oğlum 8 aylık olmak üzere hala emeklemiyor. sadece otururken sallana sallana ilerliyor.

benim oglum hala emeklemiyor dişide cıkmadı üzülüyorum ya içim gidiyo böyle şeyleri duyunca

Maşallah canım ya..Benim oğluşumda kollarından kuvvet alarak az az ilerliyor ama daha tam emeklemiyor..Senin artık çok daha dikkatli olman lazım,bıraktığımız yerde duruyorlardı..ama şimdi gözümüzü üstlerinden ayırmamak lazım:))

benim oğlum da 1 haftadır emekliyor 2 gündür de tutunup kalkıyor. hatta dün gece 3 defa uyandı 2 seferinde karanlıkta ayakta buldum. korkuluğa tutunup kalkmış geri de yatamamış ağlayıp duruyordu. kenarlr yüksek ama yinede içim rahat değil düşmez inşallah gece.artık çok dikkatli olmak lazım.

bız tembeliz galiba yada cok hızlı sızınkıler:)benım oglum emeklemıyor daha.karnının ustunde 360 derece donuyor.istiyorum aslında emeklemesını kucaktan kurtulur bıraz ama o zaman da pesinden ayrılamıcaz

ooooo sizinkiler çok hızlı valla benimki asla yüzü koyun dönmüyor sırtı hep yerde olsun istiyo oturmayı bile beceremiyoruz henüz ama 2 dişimiz çıktı 3.de patladı üstelik hepsi altta ben şimdilik desteksiz oturması için mücadele ediyorum kaldıki emeklemek nerdeeee yürüteç konusunda biraz ısrarcıyım isterse 3 yaşında yürüsün yinede koymıycam yürütece falan bana biraz sağlıksız geliyo

benim oglum hala emeklemiyor dişide cıkmadı üzülüyorum ya içim gidiyo böyle şeyleri duyunca

Öncelikle Nurayı ve bebeğini tebrik ederim.Güzel bir haber çok mutlu oldum.
Schirin,bence hiç için gitmesin her bebeğin gelişimi farklıdır,erken yürümesi yada diş çıkarması senin bebeğinden daha sağlıklı ve akıllı olduğunun göstergesi olamaz.Evet tabi bunları yaşadıkça mutlu oluyoruz ama bazen erken bazen geç.Senin bebeğinle ilgili haberleride bekliyorum.:)

ayyy ne güzel maşallah bizimki ne zaman emeklicek acaba şimdi çok heyecanlanıyo karşısına kumandayı koyuyorum gitmek istiyo debeleniyoda poposu kalkıyo göğsü kalkmıyo erken tabii daha bizde görürüz inş o günleri.bi şey sorucam yürüteç kullanıyomusunuz fiziksel gelişimi için sakıncalı emekleme tutunarak yürüme evrelerini filan atlattırıyo çocuklara filanda 7 8 aylıkken almak istiyorum ben nasıl oyalıcam yoksa emeklemesini bekleyip te koymalı acaba

canim benim dr yuruteci vermedi kimseye onermem daha kemik sertliginin olusmadigi icin bebeklerde problem yasayabiliyoruz yurutec annelerin isine geliyor demisti kendi cabalasin dedi sanirim emekledikten sonra koyuyordu kullanan arkadaslar

bunları okuyunca kıskanıyorum benim kızım 17 aylık bağ dokusu gevşekliği olduğu için yürümüyor emeklemeyi bile beceremiyor üffffff canım çok sıkılıyor canım kızım yürümeye çok hevesli ama ne zaman yürüyecek bilmiyorum allah çocuklarınıza sağlıklı yürümeler nasip etsin

maşallah bebişine benim asyam senin asyandan 1 gün büyük poposunu bile kaldıramıyor yüz üstü çabalıyor çabalıyor beceremiyor sonra bas bas bağırıyor.darısı bizimkilere.

bunları okuyunca kıskanıyorum benim kızım 17 aylık bağ dokusu gevşekliği olduğu için yürümüyor emeklemeyi bile beceremiyor üffffff canım çok sıkılıyor canım kızım yürümeye çok hevesli ama ne zaman yürüyecek bilmiyorum allah çocuklarınıza sağlıklı yürümeler nasip etsin

canim once guzel yavruna acil sifalar dilerim insallah bu sorun uzun surmez birgun hic ummadigin anda bir bakmisin ayaga kalkmis hic moralini bozma canini sIKma kizinda hevesliymis mutlaka yurur zaman alir yurur teyzemin kizinin cocugu 2.yasini bitirmesine yakin kalkti yurudu bir anda dayimdada bag dokusu gevsekligi vardi oda gec yurumus ailede 2bebekte olmus bak ikiside duzeldi hic endise etme zamani kizin belirler annesi

ne mutlu sana.bizim kızda tık yok yani daha fakat kızım kaç gündür bana baka ,baka annii diyo ismiyle hitap ediyorum ey diyor çok garip bir gün benim bir çift sözümü tekrarladı tabi bu bilinçli değil.benim ki geç yürüyüp erken konuşacak heralde.benimkinin de dişi çıkmadı daha beklemedeyiz dahaaa

Son düzenleme:
Back