Annem malesef onu çok seviyor anlattım ama konduramıyorAnnenize geçmişten bugüne tüm olan biteni anlatın. Teyzenizdende ailecek uzak durun.
Ben de öyle bir konuşma yapmak isterdim kendisiyle. Ben Bi kere konuşmayı denedim ama ağlayıp zırlayıp anneme acıtasyon yaptı. Ben suçlu çıktım. En çok da bu sinir ediyoBendede seninkine benzer bir teyze var fakat senin teyzene bakıldığında benimki daha masum , bende konuşmuyorum teyzemle , annemi karşıma alıp konuştum , benim için sadece annemin kız kardeşi ama senin için kardeş dedim empati yapıyorum nekadar kötü olursa olsun ben kızkardeşimden vazgeçmezdim dedim , sana vazgeç deme hakkına sahip diyilim fakat eğer ona maddi yardımda bulunursan birdaha seninle konuşmam dedim , ayrıca bizim evimizin huzurunu bozacak tek bir laf söz duyarsam şahit ol onu evire çevire döverim dedim , teyzemi annemin yanında arayıp onada annemi artık kullanmana müsade etmiyorum kardeşsiniz görüşün ama eğer onu üzersen , ailem senin yüzünden huzursuz olursa senin saçını başını yolarım beni tanıyorsun dedim ve telefonu suratına kapattım , aylardır sakin :)
Annem malesef onu çok seviyor anlattım ama konduramıyor
Bu nasıl bi şey böyleAhh kızlarrr beterin beteri var, erkek yiğenine asılan teyze gördü bu gözler... Beterin beteri var.
Görmek istemiyor degil, gayet iyi biliyordur...Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü
Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü
Peki sadece konuşmamı yapıyorsunuz yoksa uygulamaya da geçtinizmiben çok sakin yapıda biri diyilim , nolur kusura bakma ama ben o tetzeyi çoktan dövmüştüm :) benim teyzem çok korkar benden hatta inanmayacaksınız belki ama o konuşmadan sonra o teyze gitti yerine annem için ölen onun için çabalayan bam başka bir kadın geldi , benim annem rahatsız bir bayan ve ben onun hergün aldığı tek mutlu huzurlu nefes için canımı veririm o yüzden sadece o üzülmesin yıpranmasın diye yıllardır duymadım görmedim teyzemin yaptıklarını , baktım annem onun dertlerinden , maddi sıkıntısından çok yıpranıyor artık mecbur kaldım bu konuşmayı yapmaya , yinede boş bırakmıyorum diğer kuzenlerle haber gönderiyorum i annemi başkasıda üzse ondan bilirim vs... :) anneni karıştırmadan gizli birşekilde teyzenle konuş istersen belki işe yarar
teyzemi henüz dövmedim :) umarım gerek kalmaz fakat başkalarında uygulamalarım oldu , her insan gibi benimde olmazsa olmazlarım var , canımı yakanın canını yakarım bana değmeyen yılana dokunmam :)Peki sadece konuşmamı yapıyorsunuz yoksa uygulamaya da geçtinizmi
teyzemi henüz dövmedim :) umarım gerek kalmaz fakat başkalarında uygulamalarım oldu , her insan gibi benimde olmazsa olmazlarım var , canımı yakanın canını yakarım bana değmeyen yılana dokunmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?