Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü