Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 1
- 11.233
- 158
Annem malesef onu çok seviyor anlattım ama konduramıyorAnnenize geçmişten bugüne tüm olan biteni anlatın. Teyzenizdende ailecek uzak durun.
Bendede seninkine benzer bir teyze var fakat senin teyzene bakıldığında benimki daha masum , bende konuşmuyorum teyzemle , annemi karşıma alıp konuştum , benim için sadece annemin kız kardeşi ama senin için kardeş dedim empati yapıyorum nekadar kötü olursa olsun ben kızkardeşimden vazgeçmezdim dedim , sana vazgeç deme hakkına sahip diyilim fakat eğer ona maddi yardımda bulunursan birdaha seninle konuşmam dedim , ayrıca bizim evimizin huzurunu bozacak tek bir laf söz duyarsam şahit ol onu evire çevire döverim dedim , teyzemi annemin yanında arayıp onada annemi artık kullanmana müsade etmiyorum kardeşsiniz görüşün ama eğer onu üzersen , ailem senin yüzünden huzursuz olursa senin saçını başını yolarım beni tanıyorsun dedim ve telefonu suratına kapattım , aylardır sakin :)
Ben de öyle bir konuşma yapmak isterdim kendisiyle. Ben Bi kere konuşmayı denedim ama ağlayıp zırlayıp anneme acıtasyon yaptı. Ben suçlu çıktım. En çok da bu sinir ediyoBendede seninkine benzer bir teyze var fakat senin teyzene bakıldığında benimki daha masum , bende konuşmuyorum teyzemle , annemi karşıma alıp konuştum , benim için sadece annemin kız kardeşi ama senin için kardeş dedim empati yapıyorum nekadar kötü olursa olsun ben kızkardeşimden vazgeçmezdim dedim , sana vazgeç deme hakkına sahip diyilim fakat eğer ona maddi yardımda bulunursan birdaha seninle konuşmam dedim , ayrıca bizim evimizin huzurunu bozacak tek bir laf söz duyarsam şahit ol onu evire çevire döverim dedim , teyzemi annemin yanında arayıp onada annemi artık kullanmana müsade etmiyorum kardeşsiniz görüşün ama eğer onu üzersen , ailem senin yüzünden huzursuz olursa senin saçını başını yolarım beni tanıyorsun dedim ve telefonu suratına kapattım , aylardır sakin :)
ben çok sakin yapıda biri diyilim , nolur kusura bakma ama ben o tetzeyi çoktan dövmüştüm :) benim teyzem çok korkar benden hatta inanmayacaksınız belki ama o konuşmadan sonra o teyze gitti yerine annem için ölen onun için çabalayan bam başka bir kadın geldi , benim annem rahatsız bir bayan ve ben onun hergün aldığı tek mutlu huzurlu nefes için canımı veririm o yüzden sadece o üzülmesin yıpranmasın diye yıllardır duymadım görmedim teyzemin yaptıklarını , baktım annem onun dertlerinden , maddi sıkıntısından çok yıpranıyor artık mecbur kaldım bu konuşmayı yapmaya , yinede boş bırakmıyorum diğer kuzenlerle haber gönderiyorum i annemi başkasıda üzse ondan bilirim vs... :) anneni karıştırmadan gizli birşekilde teyzenle konuş istersen belki işe yarar
Annem malesef onu çok seviyor anlattım ama konduramıyor
Sanmiyorum annenizin gercekleri gorecegini.
Ayni Anne Bende de var. Gerci bizimle küsmez ama teyzelerim ve dayim herkesden önce gelir.
Teyzemin yaptigi birkac seyi soylesem de duymamazlikdan geliyor.
Malesef bence care yok bu duruma
Bu nasıl bi şey böyleAhh kızlarrr beterin beteri var, erkek yiğenine asılan teyze gördü bu gözler... Beterin beteri var.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Görmek istemiyor degil, gayet iyi biliyordur...Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü
- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
Kusura bakmayın hemen konuya giriyorum. Bir teyzem var ve ben onunla konuşmuyorum.Çünkü acıtasyon yapmaya bayılan birisi.Annem bekarken ona maddi manevi çok şey yapmış. Ben doğduktan sonra ilgi kesilince kadın bana düşman olmuş. Küçükken sürekli, sen pislik bir kızsın, mahalle kızı ve daha ağır hakaretler ediyordu ama bunları hep annem yanımda yokken yapıyordu. Hatta çocuklarına beni ve kardeşimi taşlatmıştı. Bunları annemin hatrı için hiç söylemedim. Ama evlerini ziyarete gidince hala annemden para koparmak için abla durumumuz yok falan diyordu. Ben de teyze 4. evi almak için bunalıyorsunuz. Almayıverin Bi zahmet dedim. Bunun üzərinə iplər koptu. Zatən diğer kuzenlerimle də kötüymüş arası. Herkesin arkasından demediği kalmamış. Kirlileri hep ortaya döküldü. Herkes ona laf edince ağlamaya başladı kocaman kadın. Yeğenlerim beni çocuk yerine koyuyor diye şikayete başladı. Olayı ben başlatmış gibi olduğum için annem de bana küstü ne yapmalıyım? Annem kardeşinin gerçek yüzünü görmek istemiyor bir türlü
Ben de bunun çok zengin ve sürekli hava atan versiyonu var zamanın da annem oyun oynamazmış kucağında taşırmış öyle bakmış ona şimdi bizi beğenmiyor saygımdan hep susmuştum bi 10 yıl kadar önce yine bana laf soktuğu zaman senin gibi ilkokul mezunuyla muhatap olmak istemiyorum dedim o gün bugündür bana düşman çok ta umrum da annem tabi aynen görüşmeye devam sizin anneniz gibi ona yapcak bişey yok kardeş bu sonuçta bu arada lütfen hanımlar ilkokul mezunu durumunu üstünüze alınmayın öyle bi laf asla etmezdim ama delirtmişti beni artık
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Peki sadece konuşmamı yapıyorsunuz yoksa uygulamaya da geçtinizmiben çok sakin yapıda biri diyilim , nolur kusura bakma ama ben o tetzeyi çoktan dövmüştüm :) benim teyzem çok korkar benden hatta inanmayacaksınız belki ama o konuşmadan sonra o teyze gitti yerine annem için ölen onun için çabalayan bam başka bir kadın geldi , benim annem rahatsız bir bayan ve ben onun hergün aldığı tek mutlu huzurlu nefes için canımı veririm o yüzden sadece o üzülmesin yıpranmasın diye yıllardır duymadım görmedim teyzemin yaptıklarını , baktım annem onun dertlerinden , maddi sıkıntısından çok yıpranıyor artık mecbur kaldım bu konuşmayı yapmaya , yinede boş bırakmıyorum diğer kuzenlerle haber gönderiyorum i annemi başkasıda üzse ondan bilirim vs... :) anneni karıştırmadan gizli birşekilde teyzenle konuş istersen belki işe yarar
teyzemi henüz dövmedim :) umarım gerek kalmaz fakat başkalarında uygulamalarım oldu , her insan gibi benimde olmazsa olmazlarım var , canımı yakanın canını yakarım bana değmeyen yılana dokunmam :)Peki sadece konuşmamı yapıyorsunuz yoksa uygulamaya da geçtinizmi
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
simdi kizicaksin ama kardes arasina girme.
yaptigin savunma politigi anneni mutlu etmez- huzurunu bozar.
benimde bir ablam var, canim cigerim. biz birbirimizi yesek bile baska hicbir varlik karisamaz.
ablamla ben yuvarlanip gidiyoruz.
zamaninda annem kavgalarimiza karisinca bile ikimiz bir olup annemize kükrüyorduk.
ayrica birgün yegenim beni arayip seni döverim dese onun seyini agzina kadar yirtarim.
dilini izgara yapar totosuna monte ederim. mictigim insan...
kimse kimseyi dövemez- heee cok kasinani kasimasinida bilirim ama bence gerek yok.
neyse, bence sen görüsme teyzenle, sevmiyorsundur zaten. anlatiklarindan yola cikarsak teyzende senin gölgende yellenmiyor. birak iki kardes ne yaparsa yapsin
yaptigin savunma politigi anneni mutlu etmez- huzurunu bozar.
benimde bir ablam var, canim cigerim. biz birbirimizi yesek bile baska hicbir varlik karisamaz.
ablamla ben yuvarlanip gidiyoruz.
zamaninda annem kavgalarimiza karisinca bile ikimiz bir olup annemize kükrüyorduk.
ayrica birgün yegenim beni arayip seni döverim dese onun seyini agzina kadar yirtarim.
dilini izgara yapar totosuna monte ederim. mictigim insan...
kimse kimseyi dövemez- heee cok kasinani kasimasinida bilirim ama bence gerek yok.
neyse, bence sen görüsme teyzenle, sevmiyorsundur zaten. anlatiklarindan yola cikarsak teyzende senin gölgende yellenmiyor. birak iki kardes ne yaparsa yapsin
ben tam 15 yıldır annemin gözünün içine bakıyorum , 12 defa ameliyat geçirdi kadın hastalıklarından , çocukluğum gençliğim hep ona birşey olucak korkusu ile geçti , nerdeysi o günlerde annemin kız kardeşi yoktu , neden ? çünki annemin o an bakıma ihtiyacı vardı annem çok şükğr sayemizde şimdi iyi ama kardeşi pat diye ilgili biri oldu biliyor hassasiyetini maddi manevi çok güzel sömüreceğini , valla 2 dünya bir araya gelse kimsenin annemi üsmesine izin vermem onun içinde yapamayağım hiçbirşey yoktur
teyzemi henüz dövmedim :) umarım gerek kalmaz fakat başkalarında uygulamalarım oldu , her insan gibi benimde olmazsa olmazlarım var , canımı yakanın canını yakarım bana değmeyen yılana dokunmam :)
Bu teyze vurulmaz edilmez diye yazanlar, anne yarısı teyzeden bahsediyorlar bence.. Yiyeğininin namusuna iftira atan, erkek yiğenine asılan (bence yattılar ya neyse) zamanında o asıldığı erkek yiğeninin (babası) kızksrdeşi nişanlıyken babasıyla da yattığı söylenen.... Ağzını burnunu kırmak lazım da neyse..