- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
çabukk ol. ufack iğne. koldan yapıyorlar yan etkisi (ateş,terleme,kusma)bunlarda yok.. 5 yılda bir olunması lazım. bence eşşeği sağlam kazıga bağla git ol. acil servisler vuruyor
bende aynı durum oldu ama 2. doz yeniden vurdular sağlam olsun diye. benide kedi ıssırmıstı.
metale allerjin varmı?imitasyon küpe takınca kulakların şişiyor mu?
ya tetanoz önemli bir hastalık canım. ama bebekken vurulan zorunlu aşı bile koruyabiliyormuş. Bana da öyle demiştir doktorum. 5 yılda bir gel ol dedi yine de. Seni dövmek lazım
Geçmiş olsun canım,tetanoz aşısını ilk 72 saat diye biliyorum bende ama eskiden yapılan tetanoz aşısı 10 yıl korur diyorlar.Ben de hatırlıyorum en son lise 1 de olmuştum oda tetanoz aşısı diye biliyorum.Evet ben de onları düşünüyorum şimdi. Bebekken olduk annem hamileyken olmuş, ilkokulda olduk, ortaokulda olduk, en son 7 yıl önce ameliyat olurken olmuştum. Bu kadar şey korur diye düşünüyordum. Annemi de aradım o da bağırıyor telefonda gerizekalı cahil diye.:18:
Geçmiş olsun canım,tetanoz aşısını ilk 72 saat diye biliyorum bende ama eskiden yapılan tetanoz aşısı 10 yıl korur diyorlar.Ben de hatırlıyorum en son lise 1 de olmuştum oda tetanoz aşısı diye biliyorum.
Çok çok geçmiş olsun bildigime gore hatta dogrulamak icin simdi de arastirdim 10 yilda bir yapilan asinin etkinligi yüzde yüz olurmuş..
10 yyili asan asilamada risk varmis bu bilgiye gore olmazsiniz demek oluyor galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ameliyatta vurulan da özellikle aşıdan daha etkiliymiş. Bu seferlık yırttın ama annen haklı be yavrum kızma ama
bence doktor seni korkutmuş. Doğduğumuzdan beri sürekli olduğumuz bi aşı. Ben şimdi hamilelik dolasıyla 2 doz oldum. Doğumdan sonra 3 kere daha olursam bu beni ömür boyu koruyacak. Sen de en son ameliyatta olmuşsun o koruyordur diye düşünüyorum. Ama sen madem oldun diğer dozları da ol da ömür boyu korun bari
dedem kanarsa bişey olmaz derdi kanamışmıydı
geçmiş olsunnn ehhh yani ne diyeyim böyle bir şey ihmal edilir mi ama evdeki çelik bıçakla kestin sanırım bir şey olmaz diye umut ediyorum hem vücut daha önce tetenoz aşısı olduğu için bağışıklığı vardır diye düşünüyorum hem şöyle bir durum var kendisini belli edrdi yüksek ateş ve hararetle umarım bir sıkıntı olmaz
5 yıl koruyor işte ilk aşı. Bir ay sonra diğer dozu ol ondan 6 ay sonra 3. doz sonra 1 yıl arayla 4 ve 5. doz olunuyor ve ömür boyu korumuş oluyor. Ben diğer dozları da olucam bunla uğraşıp durmayım diye.
yok canım balkonu yıkarken vidalı bir eşyam vardı. O da balkonda yağmurdan falan paslanmış vidası. Tuttuğum gibi elime girdi. Evet önceki aşılar korur diye düşündüm aslında. Dr beni fazla rahat buldu telaşlandırdı. 3 hafta bekle dedi belirtileri. Yok yok olmam eminim.
bende bir şey olacağını sanmıyorum sonuçta oldun daha önceden ama ihmale gelmez çok da kendini dinleyip kendi kendini tetenoz etme düşünme gücüyle :) sakinliğini koru
Evet bana da bu saçma geldi. Adam 3 hafta bekle bakalım bir yerlerin uyuşursa kasılırsa gel dedi. Ben düşünmekten şimdi her yerim uyuşuyor resmen manyak mıdır nedir ya. o panikle geldim konu açtım ama şu vakitten itibaren sallıyorum. Yapacak bir şey yok :))
Aksam esim elini teneke ile kesmis su an kendi hastanede vurmak gerekiyirsa virdurucak
Keske gec kalmasaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?