• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testte sonradan cıkan silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Kızlar merhaba ben 2 gün önce gebelik testi yaptım ilk 15 dk bu silik çizgi cıkmamıstı bende bir kenara koydum öylesine sonrasında baktığımda bu silik çizgi vardı gebelik varmıdır?

Eklentiler

• 35F105D1-D086-4D73-8B51-6C36FA654002.webp
    35F105D1-D086-4D73-8B51-6C36FA654002.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 680
Kızlar merhaba ben 2 gün önce gebelik testi yaptım ilk 15 dk bu silik çizgi cıkmamıstı bende bir kenara koydum öylesine sonrasında baktığımda bu silik çizgi vardı gebelik varmıdır?
Bariz belli bu çizgi. Bence şüpheli bu, testi tekrarlayın ilk fırsatta

Umarım hamilesinizdir ama sonradan çıkan çizgi geçerli olmuyo . O çizgi bi süre sonra kendiliğinden oluyo maalesef

Süpeeeer ☺ İstersen testi tekrarla iki güne bir koyulaşmayı takip et var bişeyler çok yeni belli ki ama sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek hayırlısı olsun canım ☺
Yaa çok teşekkür ediyorum inşAllah gebelik vardır çok istiyoruz çünkü 🥰 yalnız dediğim gibi ben testi yaptım 15 dk sonra baktım hala tek çizgi sonra bıraktım umudu kestim bir kaç saat sonra baktığımda böyle bir sonuç ile karşılaştım sonradan cıkan silik cızgıden dolayı gebe kalan arkadaşlarım var ama bu tabi yüzde 50 lik bir kısım bende gebelik testi alacağım yarın nöbetçi eczane bulur isem tekrardan tekrarlayacağım güzel haberler ile gelirim inşallah❤️

Back
X