- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bariz belli bu çizgi. Bence şüpheli bu, testi tekrarlayın ilk fırsattaKızlar merhaba ben 2 gün önce gebelik testi yaptım ilk 15 dk bu silik çizgi cıkmamıstı bende bir kenara koydum öylesine sonrasında baktığımda bu silik çizgi vardı gebelik varmıdır?
Cevabın için teşekkür ediyorum canım benım saatler sonra bu silik çizgiyi gördüğüm için pek unut vermedim bakalım testi tekrarlayacağımBariz belli bu çizgi. Bence şüpheli bu, testi tekrarlayın ilk fırsatta
Aslında çizgi görünüyor gören arkadaşlarımız var ama siz goremediyseniz saygı duyarımBen çizgi göremiyorum maalesef canım. Negatif
Umutlanmamak daha iyi tabi. Hakkında hayırlısı olsunCevabın için teşekkür ediyorum canım benım saatler sonra bu silik çizgiyi gördüğüm için pek unut vermedim bakalım testi tekrarlayacağım![]()
İnşallah ben görememişimdir canım da vardırAslında çizgi görünüyor gören arkadaşlarımız var ama siz goremediyseniz saygı duyarımHayırlısı diyelim :)
Adetime 1 hafta var canım :)Adetinize kaç gün var?
İnşAllah Rabbımden en hayırlısını istiyorumİnşallah ben görememişimdir canım da vardır![]()
Amin inşAllahUmutlanmamak daha iyi tabi. Hakkında hayırlısı olsun![]()
Böyle sonradan cıkan çizgiden gebe kalan arkadaşlarım var o yüzden umut ettim ama yine de hakkımız da hayırlısıUmarım hamilesinizdir ama sonradan çıkan çizgi geçerli olmuyo . O çizgi bi süre sonra kendiliğinden oluyo maalesef
SüpeeeerAdetime 1 hafta var canım :)
Adetime 1 hafta var canım :)
Tabi ki öyle olan da çok varBöyle sonradan cıkan çizgiden gebe kalan arkadaşlarım var o yüzden umut ettim ama yine de hakkımız da hayırlısı❤
Yaa çok teşekkür ediyorum inşAllah gebelik vardır çok istiyoruz çünküSüpeeeer ☺ İstersen testi tekrarla iki güne bir koyulaşmayı takip et var bişeyler çok yeni belli ki ama sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek hayırlısı olsun canım ☺
Hayırlısı diyelim testi tekrarlayacağımDemek ki adet sonrası hemen yumurtladın yoksa bu zmaan diliminde idrarda çıkması imkansız ya da testte sıkıntı var bilemedim şimdi
Çok teşekkür ediyorum inşallah gebeyimdir güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorumTabi ki öyle olan da çok varDualarım sizinle . İnşallah hamilesinizdir
![]()
Göremiyormusunuz gerçekten çizgi var bariz ordaBen çizgi göremiyorum maalesef canım. Negatif