İki tane yaptım ikiside bu şekilde çıktı reglime 2 hafta varTest bozuk olabilir. Regl kaç gün var
Test sıkıntı var canım daha 14 gün var regl çıkması zor yanı pozitif bende 25 test almıştım netten tam 15 pozitif çıkmıştı ama da negatif gördün bazen yanıltıcı olabiliyorİki tane yaptım ikiside bu şekilde çıktı reglime 2 hafta var
Olabilir canım ama 3 gün önce yerleşme kanaması gibi bi kanama yaşadım şüphelendim test yaptım böyle çıktı bilemedim yaniTest sıkıntı var canım daha 14 gün var regl çıkması zor yanı pozitif bende 25 test almıştım netten tam 15 pozitif çıkmıştı ama da negatif gördün bazen yanıltıcı olabiliyor
Bazen ara ara kanama olabilir stres hava veya başka bir şey gene kan ver içinde kalmasın ama bence yok belki erken döllenme olabilir bilemem en kesin sonuç kan vermekOlabilir canım ama 3 gün önce yerleşme kanaması gibi bi kanama yaşadım şüphelendim test yaptım böyle çıktı bilemedim yani
Üzerinde yazdığı gibi 5-6 saniye tuttumTesti idrarda cok bekletmissiniz
Testiniz sararmış fazla bekletince sarariyor böyle olunca da net sonuç vermiyorÜzerinde yazdığı gibi 5-6 saniye tuttum
Benim testlerim böyle idi 26 değer çıkmıştı olsa çıkardı kandaİki tane yaptım ikiside bu şekilde çıktı reglime 2 hafta var
Henüz erken gibi duruyor. Testler de çok anlamlı gelmedi bana. Beklemekte fayda varİki tane yaptım ikiside bu şekilde çıktı reglime 2 hafta var
Yalnız çizgi ilk 5 dakika da çıktı ben fotoğrafı sonradan çektiğim için sarı gözüküyorTestiniz sararmış fazla bekletince sarariyor böyle olunca da net sonuç vermiyor
Aynen 14 günü varmış çıkması zorHenüz erken gibi duruyor. Testler de çok anlamlı gelmedi bana. Beklemekte fayda var
Kac gün gecikmiştiniz bu testlerdeBenim testlerim böyle idi 26 değer çıkmıştı olsa çıkardı kanda
Gecikmemistim yumurtlamadan 13 gün sonra öğrendimKac gün gecikmiştiniz bu testlerde
Olabilir canım çünkü benimde böyleydi bugün gidip kan verdim hamilemişimBenim adetime 2 gün var ve sabah testim böyle çıktı. Daha önce dış gebelik geçirdim ve bir tupum alındı. O yüzden gebe kalma sürecim biraz zor oluyor. Dış gebeligin üzerinden bir yıl geçti ve bugün hiç umudum yokken boyle bir sonucla karsilastim. Sizce var mı?Eki Görüntüle 3450420
Benim de değerim 75 çıktı çok şükür. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin.Olabilir canım çünkü benimde böyleydi bugün gidip kan verdim hamilemişiminşallah sende öylesindir
ben de çizgi görüyor musunuzAy hadi hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?