Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı hemen hemen 1 hafta var adetime prodoctor erken gebelik testi bugün çok silik bi ikinci çizgi çıktı negatif bence.erken diye negatif çıkmıştır inşallah Ramazan bize uğurlu gelir inşallah17 Şubat'ta yumurtlama Dönemim başladı günleri değerlendirdik erken gebelik testi için çok mu erken Bugün yaptım negatif çıktı ama sonradan çıkabilie mi çok mu erken yaptm
Aminnn inşallahBenimde aynı hemen hemen 1 hafta var adetime prodoctor erken gebelik testi bugün çok silik bi ikinci çizgi çıktı negatif bence.erken diye negatif çıkmıştır inşallah Ramazan bize uğurlu gelir inşallah![]()
Başka kimse varmıııı17 Şubat'ta yumurtlama Dönemim başladı günleri değerlendirdik erken gebelik testi için çok mu erken Bugün yaptım negatif çıktı ama sonradan çıkabilie mi çok mu erken yaptm
En az iki hafta geçmesi lazım canım kanda iki haftada çıkar mesela idrara sonra yansıyor buda adet gecikmesinden üç dört gün sonraya denk gelirBka
Başka kimse varmıııı
Çok teşekkür ederimErken canım daha. Bir hafta daha bekle
Insan heves ve heyecanla bir an önce bakmak istiyor adeti bekleyecgm teşekkür ederimEn az iki hafta geçmesi lazım canım kanda iki haftada çıkar mesela idrara sonra yansıyor buda adet gecikmesinden üç dört gün sonraya denk gelir![]()
Çok teşekkür ederim Umarım ben de pozitif sonuç görürüm size de hayırlısı olsun şimdidenMerhaba. Benim yumurtlamam 15şubattı. İlişkiden sonraki 9.10.11.günde test yaptım negatıftı ama farklı olarak hepsinde kuruduktan sonra çizgi çıktı normalde yıllardır test yaparım çıkmazdı. Bugün ilişkiden sonraki 12.gün adete 3-4 gün var. Sabah ilk idrarla yaptım çok silinik çıktı durdukça belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum. Bence beklemelisin. Vatsa da çıkmaz. Tecrübeyle sabit. Dün testim negatifti bugün pozitif görünüyor.
Teşekkür ederim :) kan sonucunu görmeden emin olamıyorum :) bir iki saate belli olurÇok teşekkür ederim Umarım ben de pozitif sonuç görürüm size de hayırlısı olsun şimdiden![]()
Buraya da yazın lütfen hakkınızda hayırlısıTeşekkür ederim :) kan sonucunu görmeden emin olamıyorum :) bir iki saate belli olur![]()
Benim Saatlerdir çişimi tutuyormuşum gibi bir his var Kasıklarımda ve bel ağrım var sizde de aynı şeyler var mıMerhaba. Benim yumurtlamam 15şubattı. İlişkiden sonraki 9.10.11.günde test yaptım negatıftı ama farklı olarak hepsinde kuruduktan sonra çizgi çıktı normalde yıllardır test yaparım çıkmazdı. Bugün ilişkiden sonraki 12.gün adete 3-4 gün var. Sabah ilk idrarla yaptım çok silinik çıktı durdukça belirginleşti. Kan verdim sonucu bekliyorum. Bence beklemelisin. Vatsa da çıkmaz. Tecrübeyle sabit. Dün testim negatifti bugün pozitif görünüyor.
Ben pilatese gidiyorum bir aydır. Kasık ağrılarım oluyordu bu yüzden ama bu sabah ve dün akşam ağrılarım vardı. Testten sonra heyecandan birşey de yiyemedim. Yani ona mı bağlasam bilmiyorum bende. Sadece tuvalete fazla çıkıyorm bu sabah. İncir yemiştm çünkü akşam.Benim Saatlerdir çişimi tutuyormuşum gibi bir his var Kasıklarımda ve bel ağrım var sizde de aynı şeyler var mı
Anladm hayır'lısı bakalm beklemeye devamBen pilatese gidiyorum bir aydır. Kasık ağrılarım oluyordu bu yüzden ama bu sabah ve dün akşam ağrılarım vardı. Testten sonra heyecandan birşey de yiyemedim. Yani ona mı bağlasam bilmiyorum bende. Sadece tuvalete fazla çıkıyorm bu sabah. İncir yemiştm çünkü akşam.