- 11 Mart 2025
- 14
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi gullltanem
-
Çizgi net şekilde var ama sizi üzmek istemem testinin artımed mi acabaEki Görüntüle 3557226 bu şekilde çıktı iki kerede çizgi var gibi geliyor bir kaç gündür koku hassasiyetim vardı adetime daha 4 gün var ama olabilirmi hamilelik geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Evet artımed testim yanıltma payları oluyormu genellikle tek çizgide böyle çıkmazdı ilk defa böyle çıktı teredütte kaldımÇizgi net şekilde var ama sizi üzmek istemem testinin artımed mi acaba
Artimed güvenilir değil diyorlar bende 5 gün kala freely test yaptım silik çıktı o gün kan verdim 0.05 di bugün 3 gün var softec
Ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum şimdilik istemiyorum teşekkürler inşallah sana nasip olur kuzum bana da ben istediğim zaman olur inşallah şuan kaldıracak psikolojim yok kanda çıksa çıkardı heralde diye düşünüyorum çünkü silik görünce kan verdim 0.05 di 3 gün var bugün ve negatif inşallah da negatiftirSanırım âdete yakın silik çıkabiliyor yada yanıltabiliyormuş hamile olan arkadaşlarımda genellikle adet zamanı geçtikten sonra çizginin belirginleştiğini söylediler benimde 4 gün var farklı testler alıp denicem tekrar inşallah sizede Banada nasip olur
Artımed bende yalancı pozitif çıkardı bulabilirseniz bide prodoctor deneyin inşallah çift çizgiyi görürsünüzEvet artımed testim yanıltma payları oluyormu genellikle tek çizgide böyle çıkmazdı ilk defa böyle çıktı teredütte kaldım
Artımed bende yalancı pozitif çıkardı bulabilirseniz bide prodoctor deneyin inşallah çift çizgiyi görürsünüz
Ben doğum kontrol hapı ile korunuyorum şimdilik istemiyorum teşekkürler inşallah sana nasip olur kuzum bana da ben istediğim zaman olur inşallah şuan kaldıracak psikolojim yok kanda çıksa çıkardı heralde diye düşünüyorum çünkü silik görünce kan verdim 0.05 di 3 gün var bugün ve negatif inşallah da negatiftir
adet gününe 4 gün kala artımed ile aynı siliniklikte çizgi ile hamile oldugumu anlamıştım ( 3 kere) , eğer ilk 5 dk’da cıktıysa sonuc( aslında ilk 20-30 sn’de cıkıyor) bence doğrudur. Yine de en pahalı testlerde bile hata çıkabiliyor, adını unuttum ama en pahalı erken gebelik testi ile negatif sonuc almıstım, tekrar artımed ile deneyince doğru sonuç almıstım mesela.Eki Görüntüle 3557226 bu şekilde çıktı iki kerede çizgi var gibi geliyor bir kaç gündür koku hassasiyetim vardı adetime daha 4 gün var ama olabilirmi hamilelik geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
adet gününe 4 gün kala artımed ile aynı siliniklikte çizgi ile hamile oldugumu anlamıştım ( 3 kere) , eğer ilk 5 dk’da cıktıysa sonuc( aslında ilk 20-30 sn’de cıkıyor) bence doğrudur. Yine de en pahalı testlerde bile hata çıkabiliyor, adını unuttum ama en pahalı erken gebelik testi ile negatif sonuc almıstım, tekrar artımed ile deneyince doğru sonuç almıstım mesela.
İnsallah, hemen kan verin bence.Yapar yapmaz ilk 15 20 saniyede çıktı benimde gittikçe belirginleşti daha öncede artımed denemiştim negatif çıkıyordu ilk defa bu sefer böyle olunca umutlandım inşallah doğrudur çok teşşekkür ederim
Test artı met galiba o yüzden bir şey diyemeyeceğim bunda çok aşırı derece yalancı pozitif çıkıyor mutlaka farklı bir markayla dene bu teste güvenme umarım inşallah vardır dualarım seninle bozuk saat bile günde bir kere doğruyu gösterir derler inşallah sen de doğruyu göstermiştir ama mutlaka teyit etmek amaçlı erken gebelik değilde kaset testi denesen daha iyi olurEki Görüntüle 3557226 bu şekilde çıktı iki kerede çizgi var gibi geliyor bir kaç gündür koku hassasiyetim vardı adetime daha 4 gün var ama olabilirmi hamilelik geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Bence hemen çıktıysa doğrudur yanlış olanlar genelde sonradan çıkan çizgiler oluyor. Benim gebeliklerimde hep böyle testlerle öğrendim sonra en güvenilir olan marka ile tekrar yapıyordum yanılmamak içinYapar yapmaz ilk 15 20 saniyede çıktı benimde gittikçe belirginleşti daha öncede artımed denemiştim negatif çıkıyordu ilk defa bu sefer böyle olunca umutlandım inşallah doğrudur çok teşşekkür ederim
Artimed bende hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama kız kardeşimde çıkardı, kaset test yap bide şimdiden hayırlı olsunYapar yapmaz ilk 15 20 saniyede çıktı benimde gittikçe belirginleşti daha öncede artımed denemiştim negatif çıkıyordu ilk defa bu sefer böyle olunca umutlandım inşallah doğrudur çok teşşekkür ederim
Artimed bende hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama kız kardeşimde çıkardı, kaset test yap bide şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?