Neden dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorsuniz gebelik plani mi varHerkese merhaba. Benim derdim testosteron hormonunu fazlalığı ve bana yaşatdığı sıkıntılar sıkıntılarım şunlar Sivilce, Kıllanma, saç dökülmesi, ciltde aşırı yağlanma. 6 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandım 6 ay sonunda doktor tavsiyesiyle ilaca ara verdim saydığım sorunlar arasında beni en çok rahatsız eden sivilcelerdi ilacı kullanmaya basladıktan 5 ay sonra sivilcelrim geçti ve son 1 ay daha ilaci kullandım sonra ara verdim. 1 ay ara verdim 2 ci ayda sivilceler yeniden oluşmaya başladı doktorumu arayıp söyledim ilaca geri dönmem gerektiğini söyledi ben ilaca dönmek istemiyorum bu yüzden doğal çözümler arıyorum nane kürünü denedim 15 gün kullanıp 5 gün ara verdim 15 gün içinde sivilceler geçti ama ara verdiyim 5 gün içersinde yeniden geri döndüler ve ben yeniden naneye başladım bu sefer fayda etmedi neden bilmiyorum. Size sorum şunlar aranızda bu sıkıntıları yaşayan varmı? Testosteronumu ilaç kullanmadan nasıl azalta bilirim ilaç zaten testosteronu azaltmıyor geçici olarak etkisini durduruyor ama ben testosteron hormonunu azaltacak bir şey arıyorum nane azaltıyor diye biliyordum ama işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim önceden teşekkürler.
Hayır gebelik pilanım yok ama 6 ay boyunca kullandım ilacı, sadece geçici çözüm sağlıyor hormonu azaltmıyor bende ömrüm boyunca ilaç kullanmak istemiyorum bu yüzden doğal bir çözüm arıyorumNeden dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorsuniz gebelik plani mi var
Hayıt tohumu diye bir şeyde okudum ama işe yararmı emin değilimBen de senin gibiyim. Doğum kontrol hapına başlamam gerek bu ay tekrar doktora gidicem ama yan etkilerinden aşırı korkuyorum Binde bir bile olsa kan pıhtılaşması sorunu riski var demişti doktor onu duyunca inanılmaz korktum.
Nane çayını deyil taze nane kürünü deniyorum ben sende tüylenme şikayeti varmi?Bende nane ve nane çayı duydum canım bendede testesteron fazla ama çok değil arada sivilcem çıkıyor sadece bende denicem bu ay sonra olctrcem faydası olurmu bilmiyorum
Yok canım tüylenme ama sivilcelenme oluyor sürekli peeling ve neutrogena nin sivilce kremlerinj kullaniyorum normalden biraz fazla çıkmıştı testesteronum ama fzla cikinca dhea ve dhea-s hormonlarına bakıldı normaldiNane çayını deyil taze nane kürünü deniyorum ben sende tüylenme şikayeti varmi?
İlacı olduğunu bilmiyodum canım bana ilaç vermedi ben bebegim olsun diye düşmesini istiyorum sen kozmetik amaçlı düşürmek istiyosun anladigim kadarıyla insallah faydali olur masaj yap bacaklarına bol bol her banyodan sonra en azından, genç yaşta variste kötüBendede fazla çıktı Malesef ilaç varisde yapa bilirmiş doktor söyledi ilacı kullandığın süre ne çok ayakta kalma nede çok oturak kalma dedi yani arada kalk dolas yine gel otur gibisinden
Hayıt tohumu işe yaradımı? Tüylenme azaldımı?Testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohum u yan etkisi olmayan hormon düzenleyici diye biliyorum ben çok kullandım sivilcem yok tüylenme var bendede ha bide saç dökülmesi
İlaç doğum kontrol ilacı hormonlari düzenliyor. Kist varmı sende? Bende kis yok ama adet düzensizliği vardı ilaçdan sonra düzeldi ama sivilce tüylenme geçmediİlacı olduğunu bilmiyodum canım bana ilaç vermedi ben bebegim olsun diye düşmesini istiyorum sen kozmetik amaçlı düşürmek istiyosun anladigim kadarıyla insallah faydali olur masaj yap bacaklarına bol bol her banyodan sonra en azından, genç yaşta variste kötü
Bende polikistikover var canım adetlerim düzensiz ama tuylenmem ve kilom yok. Doğum kontrol ilaçları kullanırken adet duzeliyor ama bıraktığında hapı eski düzensiz haline dönüyor bende öyle oldu yaniİlaç doğum kontrol ilacı hormonlari düzenliyor. Kist varmı sende? Bende kis yok ama adet düzensizliği vardı ilaçdan sonra düzeldi ama sivilce tüylenme geçmedi
Evet tüyler sararıyor testere dişli aslan penceainden çok memnun kaldım benHayıt tohumu işe yaradımı? Tüylenme azaldımı?
Bende polikistikover var canım adetlerim düzensiz ama tuylenmem ve kilom yok. Doğum kontrol ilaçları kullanırken adet duzeliyor ama bıraktığında hapı eski düzensiz haline dönüyor bende öyle oldu yani
Ben nane yemeye devam edicem taze nanenin mevsimi gectikden sonrada cayini icerim her halde. Hayıt tohumunu aradim bu gun bulamadim hayit ciceyinin cayi vardi ama tohum olmasi lazimdi o yuzden almadim. Naneyi sizde bi deneyin belki ise yarar sizdede ama daha 1 ay bile olmadi ben kürü deneyeli o yuzden 100% etkili deyil ama etki ediyor o kesin en azindan bende etdi.Evet tüyler sararıyor testere dişli aslan penceainden çok memnun kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?