- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 3
Herkese merhaba. Benim derdim testosteron hormonunu fazlalığı ve bana yaşatdığı sıkıntılar sıkıntılarım şunlar Sivilce, Kıllanma, saç dökülmesi, ciltde aşırı yağlanma. 6 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandım 6 ay sonunda doktor tavsiyesiyle ilaca ara verdim saydığım sorunlar arasında beni en çok rahatsız eden sivilcelerdi ilacı kullanmaya basladıktan 5 ay sonra sivilcelrim geçti ve son 1 ay daha ilaci kullandım sonra ara verdim. 1 ay ara verdim 2 ci ayda sivilceler yeniden oluşmaya başladı doktorumu arayıp söyledim ilaca geri dönmem gerektiğini söyledi ben ilaca dönmek istemiyorum bu yüzden doğal çözümler arıyorum nane kürünü denedim 15 gün kullanıp 5 gün ara verdim 15 gün içinde sivilceler geçti ama ara verdiyim 5 gün içersinde yeniden geri döndüler ve ben yeniden naneye başladım bu sefer fayda etmedi neden bilmiyorum. Size sorum şunlar aranızda bu sıkıntıları yaşayan varmı? Testosteronumu ilaç kullanmadan nasıl azalta bilirim ilaç zaten testosteronu azaltmıyor geçici olarak etkisini durduruyor ama ben testosteron hormonunu azaltacak bir şey arıyorum nane azaltıyor diye biliyordum ama işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim önceden teşekkürler.