Erkek İnfertilitesi Testosteron düşüklüğü, varikosel durumunda azosperm tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

MABA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
531
424
Merhaba hanımlar. Ben 2018 nisan ayında evlendim. Evlenir evlenmez çocuk düşündüğümüz için hemen kontrol amaçlı kadın doğuma gittim ve 7.5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim tedavi başlandı çatlatma iğnesiyle de 3 yumurtam geliştiği halde olmayınca doktor eşimden test istedi ve azosperm gerceğiyle tanıştık. Araştırdık kürler macunlar vs denedik ama malesef henüz gebelik elde edemedim. Eşim hormon tahlili yaptırdı ve testosteron 1.44 yani düşük çıktı prolaktin 20.9 yüksek birde biraz estradiol düşük cıktı doktor genetik test istedi o da temiz cıktı doktor muayene sonucunda eşime varikosel var ama bu okadar etkilemez demiş yine de ameliyat demiş ve 3 ay kullanacağı arimidex adlı bir ilaç vermiş. İlaca basladık birde keçiboynuzu özü ve bir macun kullanıyoruz sizce ne yapmalıyız önerilerinize gerçekten ihtiyacım var

Kardeşim bu hastalık öyle tedavi olamazsınız eşim de azo sperm hastası ilk olarak Ankara'da ki kaaan Aydos denen doktora gittik maddi manevi bizi maf etti para için esimin FSH 105 lerdeyken birde tese yaptı sonra sizin kök hücre bile yok diye Kıbrıs daki sperm bankasından sperm alın diye konuştu ahlaksız teklif yaptı bize. Bu forumda bakarken biri celalettin Peru diye bı hocayı tavsiye ettiğini söyledi.bizde umutla gittik ve 1.5 yıl oldu ve bugün sizin kök hücre bile yok diyenlere kapak olsun sperm çıkışı başladı elhamdülillah.celalettin Peru doktorumuzun vesilesi ile Instagram da bakabilirsin kadesim .

Biz ilk etapta doktora gitmeyi ya da özellikle cerrahi bi operasyon düşünmüyoruz acıkcası ne biliyim eşime kıyamıyorum belki ki suan için arimidex kullanıyor eşim kür tarzı şeyler denemeyi düşünüyorum onlara daha cok inanıyorum sanırım bu tarz şeylerle basarıya ulaşan cok gibi. Birde ısı azosperm için önemli bi faktörmüş bunu halletmeye calışıcaz inşallah rabbim sizinde cabalarınızın sonucunu hayr etsin inşallah biran önce evlatlarımıza kavusalım bizlerde canım

Amin kardeşim bizim
Doktorumuz bitkisel macun ve birçok bitki tohumlarından oluşmuş kapsüller ilaçlar veriyor birde iğne veriyor vitaminler le birlikte sade ilaç iğne değil elhamdülillah eşim ve ben emeklerimizin karşılığını alıyoruz bizim kök hücre bile yoktu şuan sperm çıkışı basladi azo sperm bilinçsiz macun vesair le gece bilecek basit bir rahatsızlık değil kardeşim yoğun bir tedavi gerektiriyor rabbim sizlere bizlere Salih Saliha evlatlar nasip etsin

Canım bende aslında Celalettin Peru’ya gitmek istedim ama 3 ayda bir gelmeniz lazım deyince
izin vs külfetli geldi aslında tedavi yönteminiz güzelmiş maşallaH. Allahım dilerim hayırlı vesileler çıkarır karşımıza bizlere biran önce salih Saliha evlatlar nasip eder.

Hayıt otu suyunun ekstresini Hem siz için hem eşinize içirin aktarda şişede satılıyor saf damıtılmış buharda elde edilen sudur kesinlikle alın için İnşllahh şifa olur inşallah 10tane bebeginiz olsun aminn

Keçiboynuzu çaksır suyu denedik önümüzdeki ayda başka bir kür başlıcaz inşallah onu da deneriz. Rabbim nasip etsin isteyen hepimize

Bir gün izin canım cuma günü alıyoruz cuma akşama eşim dönüyor ben gitmiyorum biz Ankara da yiz uygun otobüs biletleri oluyor 34de gittigi bile oluyor hocamız her konuda yardımcı oluyor elhamdülillah. Bebeğim olsun diyorsan celalettin Peru belki 3ayda sperm çıkışı olacak öyle çok hastası var.

Cuma gitsek Cumarteside randevu imkanı var mı canım peki birde maddi olarak ne kadar masraf oluyor tahminen hazır olmak için soruyorum ben aradığımda giderken götürmemiz gereken testler olduğunu buyüzden bir gün önceden gidip anlaşmalı yerlerinde tahliller doppler felan yaptırmamız gerektiğini söylediler muayene 400₺ tahliller de 500₺ ort.ydı.

Cumartesi yok canim. İlk olarak gidenlerden dopler inhibin b birde kan testleri istiyor tabi birde detaylı speymiogram istiyor dopler aynı günde yaptira bilirsin önce sperm testi ondan dopler ondan hoca canım. Kan testleri devlett hastanesn de yaptırıyordu.hoca 400 TL andromed 280 dopler 250 dopleri bir kere ligine istiyor canım onuda damarlarda tıkanıklık varmı diye bakıyor.

Biz bir günde hepsine alıyoruz hocaya göre randevuları ayarlıyoruz saatine göre canim

Biz bir günde hepsine alıyoruz hocaya göre randevuları ayarlıyoruz saatine göre canim
Olmazsa bizde o yola gireceğiz artık canım ne bileyim rabbime olan inancımızı hiç kaybetmedik nedense bu ay bile gebe olabileceğimi umuyorum mesela. Allah isterse neden olmasın rabbim nasip etsin bize de ane olabilmeyi Biran önce.

Amin canım ama tedavi şart hocamız gerçekten işinin ehli doğru tedavi ile çok kısa zamanda sonuç alabiliyorsunuz.bizim ki çok zordu Allah'ım celalettin hocamızı vesile etti umutlarımız yeşerdi. İnşaallah dizinde olur dua edecegim. Şubat 6 sında randevumuz var varsa müsaitseniz sizde o tarihe alın tanışırız.ocak 3 de Ankara'da centrum tubbebebek de sperm tahlil verecek esim semra sertyel hocamiza yönlendirdi celalettin Peru hocamız bakalım hayırlı sonuclarimiz olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gebelik haberini bekliyorum en kısa zamanda. Bende senin için dua edeceğim. Rabbim biran önce o mutluluğu tatdırsın bize. İnşallah bizde tedaviye en kısa zamanda baslayacağız.

İnşaallah tabiki haber ederim sizlere.amin Allahümme amin.isteyen herkese nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…