Benim actigim son konuda da varsi bakarsaniz eger. Testler ilk 3. Dakkada pozitf kan 0.20.. 3 kurus icin insanlarin psikolojisini bozuyor bunlar var ya...Hatta şimdi de yaptım. 1.si ilk yaptığım anda olan sonra kuruma çizgisi mi dedim ıslattım 2.si de o foto.
Maalesef ki öyle .Benim actigim son konuda da varsi bakarsaniz eger. Testler ilk 3. Dakkada pozitf kan 0.20.. 3 kurus icin insanlarin psikolojisini bozuyor bunlar var ya...
Regline kaç gün kaldı ben 28 inde kan verdim negatif . Şimdi test yaptım 2 farklı marka çok silik yine pozitif. Reglime 4-5 gün kaldı.Bende aynı belirtileri yaşıyorum
Benim daha 9 günüm var ama bu ay bir garip normalde yaşamadığım bir durum hayırlısıRegline kaç gün kaldı ben 28 inde kan verdim negatif . Şimdi test yaptım 2 farklı marka çok silik yine pozitif. Reglime 4-5 gün kaldı.
Benim 3 gündür kasık batması, sızlaması tavan yapmış durumda yolda yürürken bile sızlıyor batıyor çok değişik bi durum. Bulunduğum yerde ne sağlık ocağı nede hastanede randevu bulabiliyorum. Full dolu bulduğum da işe gittim mesela 28 inde erkendi negatif çıktı. Regli öncesi bu şekilde ağrılarım olmazdı hiç .Benim daha 9 günüm var ama bu ay bir garip normalde yaşamadığım bir durum hayırlısı
Benimde öyle göğüslerim hassas şiş dokununca acıyor ya vücut kendini hazırlıyor ya gebelil ya başka bişey gerçekten stres yaptım bende inşallah iyi sonuçlar alırızBenim 3 gündür kasık batması, sızlaması tavan yapmış durumda yolda yürürken bile sızlıyor batıyor çok değişik bi durum. Bulunduğum yerde ne sağlık ocağı nede hastanede randevu bulabiliyorum. Full dolu bulduğum da işe gittim mesela 28 inde erkendi negatif çıktı. Regli öncesi bu şekilde ağrılarım olmazdı hiç .
Bende stres yapmış durumdayım beklemekten başka çaremiz kalmadı . Kafama göre gidip kan da veremiyorum. İçim içimi yiyor. Umarım güzel haberler alırız. Haber vermeyi unutma :)Benimde öyle göğüslerim hassas şiş dokununca acıyor ya vücut kendini hazırlıyor ya gebelil ya başka bişey gerçekten stres yaptım bende inşallah iyi sonuçlar alırız
Tamam canım inşallahBende stres yapmış durumdayım beklemekten başka çaremiz kalmadı . Kafama göre gidip kan da veremiyorum. İçim içimi yiyor. Umarım güzel haberler alırız. Haber vermeyi unutma :)
Benim bugün 10. Gün :) gözle zor görüyorum ama gördüm silik oembik bişi. Umarım benimledir bebeğim.Yumurtlamanın üstünden 10 ila 14 gün geçmesi gerekiyormuş benim reglimden üç dört gün önceye denk geliyor o zaman test yapıcam bakalım
Tamam canım inşallah
Kuzum valla kafayı yemek üzereyimBen eylul ayinda ki testimi atayim hamilesin dersin prensescim
Kanda 1,20 testte kipkirmiziydim (markayi unuttum hic gormedigim markaydi)
Awox olmayan gebelik çıkarmıyor ben cok deneyimledim bakmak istersen trendyolda erken gebelik testleri var