Gebeliğe Hazırlık Testlerimi yorumlar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, bende cizgileri goruyorum hayirli olsun insallah cok sagliklidir cok guclu bi sekilde tutunur

Yok sanırım ben göremedim yani böyle daha net

Eklentiler

• image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 252
Hadi ya o kadar oluyor yani geç döllenme oluyor demek ki

Kızlar bat yarın,benim testi de yorumlar mısınız,bat günü kan testi çıkar mı acaba
Var canım, bende 1 gün kala böyle silik çizgiyle görmüştüm. Sonra kimyasal oldu ama senin inşallah sağlıkla ilerler. biraz bekleyip kan testine öyle git bence, delik deşik oluyosun çünkü 2 günde 1 kan vermek problem

En üstteki yeni,bi saat sonrada böyleydi yaptıgımdada, diğerleri eski testlerim onlarla karşılaştırınca var gibi ama ümit edip ben mi öyle görüyorum diyorum, bu arada bu hafta özellikle ayın 7sinde inanılmaz çıkardım, ama yine negatiftir diye kan vermeye korkuyorum adetime daha 1 hafta var,yarın doğum günüm keşke sürpriz olsada çıksa

Çizgi var ama 1 saat olmuş, adetinize de 1 hafta varmış çok erken yapmışsınız olma ihtimali var ben olsam sabah ilk idrarla yapardım zaten çizgi çıkmış yarın sabah da 5dkda çıkarsa var demektir bir de 2-3 damladan fazla damlatmayın alttakiler biraz kaymış gibi daha net belli olur. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada, inşallah ennn güzel hediyenizin haberini alırsınız

Bu ay bat 17 şubat kızlar yeni testim böyle yarın kan vereceğim güvenemeyip iki tane yaptım

Eklentiler

• 17C4A61F-CB25-4F94-B1B1-3CDF708712CC.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 126
  • 284D9670-32E4-4C5B-8BB2-52D92717E800.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 138
Bu ay bat 17 şubat kızlar yeni testim böyle yarın kan vereceğim güvenemeyip iki tane yaptım
En son sat ne zaman Aralık ayının son haftasında mı oldunuz regl ? Baya gecikmiş adet çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…