testlerini yüklersen bakarızKizlar merhaba son adet tarihim 27 Ocak bat a 6 gün var 3 gün önce ve iki gün önce yapmış olduğum testim var ama ikisinde de silik çizgiyi sonradan gördüm kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım adet tarihime daha 6 gün var bugün de 5 gün öncesine kadar sonuç veren bir test yaptım ama negatif çıktı diğer iki test ise kaset test ve silik yardımcı olur musunuz bana erken olduğu için inanasim gelmedi ama içim içimi yiyor lütfen yardımcı olun
Resimleri yüklerseniz yardımcı olabiliriz sizeKizlar merhaba son adet tarihim 27 Ocak bat a 6 gün var 3 gün önce ve iki gün önce yapmış olduğum testim var ama ikisinde de silik çizgiyi sonradan gördüm kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım adet tarihime daha 6 gün var bugün de 5 gün öncesine kadar sonuç veren bir test yaptım ama negatif çıktı diğer iki test ise kaset test ve silik yardımcı olur musunuz bana erken olduğu için inanasim gelmedi ama içim içimi yiyor lütfen yardımcı olun
Yüklüyorumtestlerini yüklersen bakarız
Resimleri yüklerseniz yardımcı olabiliriz size
testlerini yüklersen bakarız
Resimleri yüklerseniz yardımcı olabiliriz size
Sizi üzmek istemem ama bnce negatif ama adet gününüz gecikirse kan verin yinede içiniz rahat etsin
bende üzmek istemem ama çizgiler kuruma çizgisine benziyor adetiniz geçerse tekralayın umarım hamilesinizdir
Tekrardan test aldım bat günüm geçince yapmayı planlıyorum umarim kuruma çizgisi değildirbende üzmek istemem ama çizgiler kuruma çizgisine benziyor adetiniz geçerse tekralayın umarım hamilesinizdir
inşallahTekrardan test aldım bat günüm geçince yapmayı planlıyorum umarim kuruma çizgisi değildir
direk kanda verebilirsin.. ama bana da kuruma çizgisi gibi geldi.. Testin markasına göre sonradan ikinci silik çizgi çıkıyor hep. Bazisinda suya tutunca gidiyo bazisinda gitmiyor.. Qma içinin rahat etmesi icin kan verebilirsin.
Kan verdim ertesi gün regl oldum canımdirek kanda verebilirsin.. ama bana da kuruma çizgisi gibi geldi.. Testin markasına göre sonradan ikinci silik çizgi çıkıyor hep. Bazisinda suya tutunca gidiyo bazisinda gitmiyor.. Qma içinin rahat etmesi icin kan verebilirsin.