- 18 Şubat 2016
- 312
- 48
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
-
Üstteki testte pozitif bencekimse yok muu
Bence yarın ilk idrarla deneyin oda silik ya da pozitifse kan testi verirsinizmerhabaa
reglim tam olarak düzenli diyemem ancak genelde 30-35 günde bir oluyorum uygulama göre 2 hafta içinde herhangi bir gün olabilirimbugün bi test yaptım hemen silik bi test çıktı sonra hemen diğerini yaptım çok çok hafif var gibiydi dışarı çıktım 3-4 saat sonra geldim diğeri direkt çift çizgi olmuştu ve gri değil bildiğimiz pembe şimdi görselleri ekliyorum çift çizgi olan sonradan belirginleşen bi bakabilir misiniz
alttakinde de çizgi var ama çok silik görünmüyorÜstteki testte pozitif bence
zaten yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel haberler alırımBence yarın ilk idrarla deneyin oda silik ya da pozitifse kan testi verirsiniz
Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin . Güzel iyi kalpli evlatlar versinzaten yarın kadın doğuma gidicem inşallah güzel haberler alırım
ayy ne güzel bir dua teşekkür ederim aminn inşallahRabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin . Güzel iyi kalpli evlatlar versin
Üstteki pozitiif görünüypr canım güzel haberi alırsın ınsallah vala zaten herşeyle mücadele bir de bu testler bizi yormasın doğru sonuc göstersinlermerhabaa
reglim tam olarak düzenli diyemem ancak genelde 30-35 günde bir oluyorum uygulama göre 2 hafta içinde herhangi bir gün olabilirimbugün bi test yaptım hemen silik bi test çıktı sonra hemen diğerini yaptım çok çok hafif var gibiydi dışarı çıktım 3-4 saat sonra geldim diğeri direkt çift çizgi olmuştu ve gri değil bildiğimiz pembe şimdi görselleri ekliyorum çift çizgi olan sonradan belirginleşen bi bakabilir misiniz
of sorma ya yalancı pozitif ne allah alkına ya pozitiftir ya negatif yordu vallaÜstteki pozitiif görünüypr canım güzel haberi alırsın ınsallah vala zaten herşeyle mücadele bir de bu testler bizi yormasın doğru sonuc göstersinler
nasıl bıraktın ya allah için ben de bırakmak istiyorum ekmek alır gibi test alıyorumBen test yapmayı bıraktım komple 4 aydır falan mugtemelen gebede kalsam kanla falan öğrencem galiba
Valla canım inanki hiç test alayımda yapayım diye içimden gelmiyor almıyorum o yüzden çabasız geldi hevessizlik yoksa cocuk eşyaları bile almıştım hepsini bazanın altına kaldırdım görmüyorum hiçbir şey bakalım nasip zaman olcaksa olur kendinide belli eder hersldenasıl bıraktın ya allah için ben de bırakmak istiyorum ekmek alır gibi test alıyorum
nasıl bıraktın ya allah için ben de bırakmak istiyorum ek
Pardon birdaha doktora guttiniz mi acaba sonucunuz nedirmek alır gibi test alıyorum
regl oldumPardon birdaha doktora guttiniz mi acaba sonucunuz nedir
doğru diyorsun ya ben de bu ay test almamayı denicemValla canım inanki hiç test alayımda yapayım diye içimden gelmiyor almıyorum o yüzden çabasız geldi hevessizlik yoksa cocuk eşyaları bile almıştım hepsini bazanın altına kaldırdım görmüyorum hiçbir şey bakalım nasip zaman olcaksa olur kendinide belli eder herslde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?