testlerime bakar mısınız hamile miyim

sorrandess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
312
48
98
merhabaa

reglim tam olarak düzenli diyemem ancak genelde 30-35 günde bir oluyorum uygulama göre 2 hafta içinde herhangi bir gün olabilirim 😅 bugün bi test yaptım hemen silik bi test çıktı sonra hemen diğerini yaptım çok çok hafif var gibiydi dışarı çıktım 3-4 saat sonra geldim diğeri direkt çift çizgi olmuştu ve gri değil bildiğimiz pembe şimdi görselleri ekliyorum çift çizgi olan sonradan belirginleşen bi bakabilir misiniz 🩷

Eklentiler

• IMG_6760.webp
    IMG_6760.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_6672.webp
    IMG_6672.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 122
son regl tarihim 1 mart baya sürdü 10 gün kadar ve 4 mart gibi kanamam başladı tam anlamıyla diyebilirim

merhabaa

reglim tam olarak düzenli diyemem ancak genelde 30-35 günde bir oluyorum uygulama göre 2 hafta içinde herhangi bir gün olabilirim 😅 bugün bi test yaptım hemen silik bi test çıktı sonra hemen diğerini yaptım çok çok hafif var gibiydi dışarı çıktım 3-4 saat sonra geldim diğeri direkt çift çizgi olmuştu ve gri değil bildiğimiz pembe şimdi görselleri ekliyorum çift çizgi olan sonradan belirginleşen bi bakabilir misiniz 🩷
Bence yarın ilk idrarla deneyin oda silik ya da pozitifse kan testi verirsiniz

merhabaa

Üstteki pozitiif görünüypr canım güzel haberi alırsın ınsallah vala zaten herşeyle mücadele bir de bu testler bizi yormasın doğru sonuc göstersinler 😂

nasıl bıraktın ya allah için ben de bırakmak istiyorum ekmek alır gibi test alıyorum 😂
Valla canım inanki hiç test alayımda yapayım diye içimden gelmiyor almıyorum o yüzden çabasız geldi hevessizlik yoksa cocuk eşyaları bile almıştım hepsini bazanın altına kaldırdım görmüyorum hiçbir şey bakalım nasip zaman olcaksa olur kendinide belli eder herslde 🙈

Valla canım inanki hiç test alayımda yapayım diye içimden gelmiyor almıyorum o yüzden çabasız geldi hevessizlik yoksa cocuk eşyaları bile almıştım hepsini bazanın altına kaldırdım görmüyorum hiçbir şey bakalım nasip zaman olcaksa olur kendinide belli eder herslde 🙈
doğru diyorsun ya ben de bu ay test almamayı denicem 😕

Back
X