Ama 4 tane yaptım hepsi bozuk olamazErken gebelik testleri yalancı pozitif olabiliyor kii ben mor kapaklılarda hep yalancı gördüm
4 tane yaptım biri freely mor awox sabah yaptığımda biri kaset test diğeri yine erken testtiTestleriniz hangi marka
İnşallah öyledirTekrar kan verin isterseniz değeriniz yükselmiş olabilir
Ben 7 tane yaptım 3ü artımed 4ü daysdoctor iki marka da mor kapaklı hepsi pozitifti kan negatiftiAma 4 tane yaptım hepsi bozuk olamaz
Amin inşallahBu arada yanlış anlaşılmayayım inşallah hamilesinizdir ve kanda pozitifi görürsünüz
Tabi kanda göremeyince bende inanmıyorum şuanBen 7 tane yaptım 3ü artımed 4ü daysdoctor iki marka da mor kapaklı hepsi pozitifti kan negatiftisiz yine de tam anlamıyla emin olmayın burda bakın mor kapaklı olanlar %80 yalan çıkarıyor
Mor kapaklı olup yalancı pozitif veren marka days doctor marka ve artimed markadır bu awox marka burda herkes över bu markayı hatta bende çok kullandım asla kuruma çizgisi bile çıkarmiyordu siz yeniden kan testi verin benceAmin inşallahişte bende yanlış çıkma ihtimaline karşı 4 farklı marka aldım demek istedim
evet katılıyorum size ayrıca artımed ve days mavimsi kapağı awoxtan çok memnunmMor kapaklı olup yalancı pozitif veren marka days doctor marka ve artimed markadır bu awox marka burda herkes över bu markayı hatta bende çok kullandım asla kuruma çizgisi bile çıkarmiyordu siz yeniden kan testi verin bence
Evet okudum böyle yorumlarıMor kapaklı olup yalancı pozitif veren marka days doctor marka ve artimed markadır bu awox marka burda herkes över bu markayı hatta bende çok kullandım asla kuruma çizgisi bile çıkarmiyordu siz yeniden kan testi verin bence
Awox yanlış çıkartmıyomuş diye okudum evetevet katılıyorum size ayrıca artımed ve days mavimsi kapağı awoxtan çok memnunm
İnşallah pozitif sonuç alırsın kanda daEvet okudum böyle yorumlarızaten çizgide hemen çıktı
Amin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olurİnşallah pozitif sonuç alırsın kanda dadarısı biz isteyenlerin başına artık
içimi rahatlattınızBende artimed ve days doktor yanlış çıkardığını çok duydum ama awox birde freely için iyi yorumları okumuştum