- 2 Mayıs 2024
- 628
- 219
- 25
Bu sabah yaptırdımKan tahlili yaptırcak mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah yaptırdımKan tahlili yaptırcak mısınız
Sonuç çıktımı?Bu sabah yaptırdım
Yok hayır bu sefer sağlık ocağına verdim sanırım yarın çıkıypSonuç çıktımı?
E nabızdan daha erken görebilirsin yansırsaYok hayır bu sefer sağlık ocağına verdim sanırım yarın çıkıyp
Akşam 6 7 gibi kan verdiğiniz ilin sağlık bakanlığı sonuç öğrenme yerinden bakabilirsinizYok hayır bu sefer sağlık ocağına verdim sanırım yarın çıkıyp
E nabızdan daha erken görebilirsin yansırsa
Tamam teşekkürlerAkşam 6 7 gibi kan verdiğiniz ilin sağlık bakanlığı sonuç öğrenme yerinden bakabilirsiniz
Tabikide yazarımBizede haberin verin
Sonuç çıktı 69.51Bizede haberin verin
E hamilesiniz siz iki gunde bir kan verin 2 kati yukselmis mi bakin hayirli olsunSonuç çıktı 69.51
Sanırım öyleama düşük çıktı için emin olamadımE hamilesiniz siz iki gunde bir kan verin 2 kati yukselmis mi bakin hayirli olsun
Siz takip edin gönlünüze göre olsun saglikla ilerlesin insallahSanırım öyleama düşük çıktı için emin olamadım
amin inşallah çok teşekkür ederimSiz takip edin gönlünüze göre olsun saglikla ilerlesin insallah
Awox marka test yaptım sizce bende de var mıSonuç çıktı 69.51
Var bence kan verin hemenAwox marka test yaptım sizce bende de var mı
Vericem canım bu belirsizlikle yaşamak çok zorVar bence kan verin hemen
Hemem çıktıysa çizgi kan verinAwox marka test yaptım sizce bende de var mı
Hemen çıktı Canım gittim Kan verdim dönüşte de bir gebelik testi daha aldım hiç kullanmadım bunu pyro clınıce diye bir marka var sanırım Beta kac çıkacak bilmiyorumHemem çıktıysa çizgi kan verin
Siz daha önce yapmıştınız test negatifti dimi iki gün mü geçti üstündenVericem canım bu belirsizlikle yaşamak çok zor
Cuma günü awox testler negatifti artmed pozitifti açtığım konularda bakabilirsiniz. Hafta sonu yapmadım pazartesi bu şekilde Pozitif çıktı awox da pyro clınıce diye bir markada canımSiz daha önce yapmıştınız test negatifti dimi iki gün mü geçti üstünden