Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmek istemem ama benimde öyle çıkmıştı kan vermiştim 0.100 dü snra günümde adet oldmKızlar erken gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verdim dün negatif çıktı 0.100. Byle bisey yaşayan oldu mu hamilemiyim yardımcı olur musunuz. Bu değer yükselir mi
Canım yaptığım bütün testler pozitifSizi üzmek istemem ama benimde öyle çıkmıştı kan vermiştim 0.100 dü snra günümde adet oldm
Canım pembe renkli adet oldum normalde 8 gün olurum ben ama bu sefer 3 gün oldum. Ondan şüphelenip test yaptımAdetinize ne kadar var
Anladım canmCanım pembe renkli adet oldum normalde 8 gün olurum ben ama bu sefer 3 gün oldum. Ondan şüphelenip test yaptım
Leke leke olduAnladım canm
Yogun muydu kanaman yoksa leke leke mıydı
Kuzum acaba yerleşme mi diye düşündümLeke leke oldu
Bilmiyorum ki zaten geç yumurtlama sorunum varKuzum acaba yerleşme mi diye düşündüm
Ama testte neden çıkmıyor onu anlayamadım
Belki geç dollenme mi olacak
Testlerinizi atarmısınız?Kızlar erken gebelik testi yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verdim dün negatif çıktı 0.100. Byle bisey yaşayan oldu mu hamilemiyim yardımcı olur musunuz. Bu değer yükselir mi
Ben tek çizgi görüyorum ama
Yok canım dikkatli bakarsan ikinci çizgi de varBen tek çizgi görüyorum ama
Benimde öyleydiCanım yaptığım bütün testler pozitif
Doktorumla görüştüm canım. Glifor kullanıyorum acaba o yüzden mi idrarda pozitif diye sordum. Gliforun byle bi etkisi yok başka bir hastanede kan testini tekrar yaptırın dediBazen kistler yalancı pozitif yapabiliyor... eğer kanda hala negatfse muayene olun mutlaka
3 gün geçti lekelenmeden hala kanama olmadı canım. Biraz daha bekleyip kan vereceğim. Teşekkür ederimCanım benim böyle oldu geçen ay muhtemelen kimyasal gebelik olmuştur. İdrarda pozitif çıktı akşamına kan verdim 2.5 gibi bir değer çıkmıştı. Önce leke geliyor sonra yoğun parçalı ağrılı ve uzun süren bir adet oluyor kimyasal gebelikte. Sessiz düşük diye de geçiyormuş. Bir de bu testlere güven olmuyor artık hep silik çizgi çıkarıyor sizinki de çok silik hiç olmayabilir de en iyisi kan testleri.