Testleri yorumlar mısınız

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
410
55
13
25
Bat son 3 bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi verdi.
Az önce de kaset test yaptık negatif sonuç verdi.
Hangisine inanacağıma şaşırdım bence hatalı pozitif verdi yarın yine erken gebelik yapcam o zamana anlarız

Eklentiler

• IMG_6381.webp
    IMG_6381.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_6359.webp
    IMG_6359.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 87
Sanki kaset testte silik gördüm gibi bilemiyorum da yarın ilk idrarla hem erken hemde kaset test dene istersen

Hangisine inanacağıma şaşırdım bence hatalı pozitif verdi yarın yine erken gebelik yapcam o zamana anlarız
Erken gebelik testinde silik çıkmışsa kaset testte çıkmaması normal sabah ilk idrarla kaset test tekrar dene bence

Sonuçta biri erken gebelik testi diğeri kaset test aynı sonucu vermesini beklemeyin sabah ilk idrarla kaset test deneyin

kaset gebelik testinde daha geç zamanda sonuç çıkıyor arkadaşım Ama tabii erken gebelik testine göre kaset gebelik testi daha güvenilir öyle biliyorum
yine de istersen sabah ilk idrarla yapabilirsiniz silik de olsa gösterebilir 🙃

kaset gebelik testinde daha geç zamanda sonuç çıkıyor arkadaşım Ama tabii erken gebelik testine göre kaset gebelik testi daha güvenilir öyle biliyorum
yine de istersen sabah ilk idrarla yapabilirsiniz silik de olsa gösterebilir 🙃
Sabah yine erken gebelik testi yapcam başka marka bakalım ne cıkıcak kasıklarım felaket ageıypr normalde hep sol ağrıdı bugün sağa vurdu fena ağrıyor çişimi de getiriyor sanırım adet olcam bakalım

Back
X