• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testleri yorumlar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
242
18
32
Kızlar merhaba. Eğer bu testlerde 7.gün yumurtlama varsa ve ben gerçekten erken yumurtlama yaşıyorsam 3 aydır takvim yönetimi ile gerçekten başarız olmam kaçınılmazmış. Adetime kadar testlere devam edeyim diyorum elimde zaten var. Ama sanki ben 7.gün yumurtlama oldupunu düşünüyorum. Bu arada 7-8-9 günleri de değerlendirdik. 🥰🥰 Allahımın izni ile bu sefer tutmasını temenni ediyorum.
7057AF1C-2FDA-4917-8E91-DD273427CF9D.jpeg

Evet 7.8.gunler pik gorunuyor.
Adeti biter bitmez hamile kalan cok tanidiğim var. Sizde erken yumurtluyor olabilirsiniz.
Ve pik gorduğunuzde keske doktora gitseydiniz netleştirmiş olurdunuz başka da test harcamamiş olurdunuz.
Boyle olduğunda teyit edin doktorla.

Evet 7.8.gunler pik gorunuyor.
Adeti biter bitmez hamile kalan cok tanidiğim var. Sizde erken yumurtluyor olabilirsiniz.
Ve pik gorduğunuzde keske doktora gitseydiniz netleştirmiş olurdunuz başka da test harcamamiş olurdunuz.
Boyle olduğunda teyit edin doktorla.
Cumartesi pazar günlerine geldiği için aslında şehirdışındaydık canım. O yüzden doktoruma gidemedim. Ama yine de pik dir diyip değerlndirdim. Bir kaç arkadaş henüz değil diyor ama adete kadar testlere devam ediyim diyorum. Bu kadar net olmayıp da nasıl olacak bu pik kafam karıştı doğrısu 😔

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar merhaba. Eğer bu testlerde 7.gün yumurtlama varsa ve ben gerçekten erken yumurtlama yaşıyorsam 3 aydır takvim yönetimi ile gerçekten başarız olmam kaçınılmazmış. Adetime kadar testlere devam edeyim diyorum elimde zaten var. Ama sanki ben 7.gün yumurtlama oldupunu düşünüyorum. Bu arada 7-8-9 günleri de değerlendirdik. 🥰🥰 Allahımın izni ile bu sefer tutmasını temenni ediyorum. Eki Görüntüle 2592903
Bencede 7.gun baslamis insallah hayirlisiyla tutar

Kızlar merhaba. Eğer bu testlerde 7.gün yumurtlama varsa ve ben gerçekten erken yumurtlama yaşıyorsam 3 aydır takvim yönetimi ile gerçekten başarız olmam kaçınılmazmış. Adetime kadar testlere devam edeyim diyorum elimde zaten var. Ama sanki ben 7.gün yumurtlama oldupunu düşünüyorum. Bu arada 7-8-9 günleri de değerlendirdik. 🥰🥰 Allahımın izni ile bu sefer tutmasını temenni ediyorum. Eki Görüntüle 2592903
Tam emin olamadım pik gibi değil tam ama koyulaşmış sonra da silinmeye başlamış yumurtlama olmuşta olabilir. İnşallah tutar bu ay hayırlısıyla. Ama tutmazsa yaptığınız saatin tam tersi yapın; öğlen yapıyorsanız akşam, akşam yapıyorsanız öğlen yapmaya başlayın. Herkesin aynı saatlerde pik olmuyor

Cumartesi pazar günlerine geldiği için aslında şehirdışındaydık canım. O yüzden doktoruma gidemedim. Ama yine de pik dir diyip değerlndirdim. Bir kaç arkadaş henüz değil diyor ama adete kadar testlere devam ediyim diyorum. Bu kadar net olmayıp da nasıl olacak bu pik kafam karıştı doğrısu 😔
Saatlerde onemli.
Ben her gun ayni saatte yapiyordum doktorla teyit ediyordum koyuluģuda boyleydi.
Bu idrarin koyuluğu ile de alakali olabilir ama fazlasiyla koyu

Tam emin olamadım pik gibi değil tam ama koyulaşmış sonra da silinmeye başlamış yumurtlama olmuşta olabilir. İnşallah tutar bu ay hayırlısıyla. Ama tutmazsa yaptığınız saatin tam tersi yapın; öğlen yapıyorsanız akşam, akşam yapıyorsanız öğlen yapmaya başlayın. Herkesin aynı saatlerde pik olmuyor
Ya aslında ben öğlen 12 de yapıyorum. Benim tek hatam 7.gün amşam da yapmamış olmam daha net görebilirdik o zaman 😔 umarım yumurtlamadır

Saatlerde onemli.
Ben her gun ayni saatte yapiyordum doktorla teyit ediyordum koyuluģuda boyleydi.
Bu idrarin koyuluğu ile de alakali olabilir ama fazlasiyla koyu
Bende her gün aynı saatte öğlen 12 de yapıyorum şaşırmadım. Ama bu kadar oldu şuanlık bakalım devam edeceğim adet dönemine kadar. Bide yumurtlama olmasından bel ve kasık ağrımdan şüphelendim o yüzden olabilir diye değerlendirdim zaten. Bel ağrısından o gece uyuyamadım 😔

canım adet döngün kaç gün bu teste göre 21 ya da 22 gün olması gerekli çünkü yumurta salındıktan 14 gün sonra adet kanaması başlar eğer adet döngün daha uzunsa ya bu ay döngün şaştı ya da henüz pik olmadı sen yapmaya devam et bence

canım adet döngün kaç gün bu teste göre 21 ya da 22 gün olması gerekli çünkü yumurta salındıktan 14 gün sonra adet kanaması başlar eğer adet döngün daha uzunsa ya bu ay döngün şaştı ya da henüz pik olmadı sen yapmaya devam et bence
Canım normalde adet döngüm 28 gündü ama biz 3-4 aydır çocuk istediğimiz için adetim bazen 20 gün bazen de 35 güne kadar çıktı. O yğzden de adetimin bittiği gün başladım yapmaya. Yani yine düzensiz olduğu için pik olma ihtimali var. Ama ben yinede devam edeceğim

Back