Testlere gore sizce hamile miyim?

petlover

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
28
12
34
image.jpeg
İyi günler herkese. Hemen konuya giriyorum cunku biraz şaşkınım. Sat 25 subat. 29 günde bir adet görüyorum ta ki gecen aya kadar. Adet olamadım iki hafta bekledim ve sonunda 05.04 de doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz ama emin olmak icin kan testi yapalım dedi. Çıkan sonuç beta hcg 2.20. Ertesi gun 06.04 de tarlusal verdi ve bugün bitirdim. Bir kac gündür karnımda agrilar olduğundan bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım ve adeta sok oldum. Sizce hamile miyim kızlar ?

teste göre evet,emin olmak için kan testi de yaptırın ,değer düşük çünkü, doktor demedimi kan testi sonucun pozitif yada negatif diye ?tebrikler

Eki Görüntüle 1813104 İyi günler herkese. Hemen konuya giriyorum cunku biraz şaşkınım. Sat 25 subat. 29 günde bir adet görüyorum ta ki gecen aya kadar. Adet olamadım iki hafta bekledim ve sonunda 05.04 de doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz ama emin olmak icin kan testi yapalım dedi. Çıkan sonuç beta hcg 2.20. Ertesi gun 06.04 de tarlusal verdi ve bugün bitirdim. Bir kac gündür karnımda agrilar olduğundan bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım ve adeta sok oldum. Sizce hamile miyim kızlar ?
Gec dollenme olmuş demek, hemen kan testi yap bence :)
Hayırlı olsun

Cahıllgmden sruyrum tarlusal ne bu arada gebessın gıbı gzukyr tebrıkler :)

bu testlere göre hamilesin canım.. kan testi de yaptırmanı tavsiye ederim.. tarlusalın bu durumda etkisi olmaz zaten :KK66: ama sen kan testiyle kesinleştir canım

Eki Görüntüle 1813104 İyi günler herkese. Hemen konuya giriyorum cunku biraz şaşkınım. Sat 25 subat. 29 günde bir adet görüyorum ta ki gecen aya kadar. Adet olamadım iki hafta bekledim ve sonunda 05.04 de doktora gittim ultrasonla baktı rahim temiz ama emin olmak icin kan testi yapalım dedi. Çıkan sonuç beta hcg 2.20. Ertesi gun 06.04 de tarlusal verdi ve bugün bitirdim. Bir kac gündür karnımda agrilar olduğundan bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım ve adeta sok oldum. Sizce hamile miyim kızlar ?
Ben bu doktorları anlamıyorum gerçekten neden hemen ilaç veriliyor ki bu ne ya o doktor a ne yapmak lazım Allah yardımcınız olsun umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Ben bu doktorları anlamıyorum gerçekten neden hemen ilaç veriliyor ki bu ne ya o doktor a ne yapmak lazım Allah yardımcınız olsun umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Teşekkür ederim.. Umarım ilaç zarar vermemiştir gerçi planlanmamış bir gebelik benimkisi daha öğrenciyim ama napalım :) Sağlıklı olsun da

Canım daha önce bende yaşadım aynı olayı fakat tarnusol vs bu gibi ilaçlar idrarda hgc değeri arttırabiliyor kanda test sonucunun yuksek cıkması gerek

Teşekkür ederim.. Umarım ilaç zarar vermemiştir gerçi planlanmamış bir gebelik benimkisi daha öğrenciyim ama napalım :) Sağlıklı olsun da
Merak etme Rabbim kolaylığı veriyor bir yandan ben 1.sınıfta evlendim korunduguma pişman oldum sonra zor oldu gebeliğim hoş mezun olurken gebeydim ama aylarca hem tedavi hem okul stresi yaşadım. Rabbim hayırlısı neyse onu versin kokaylastirsin şimdi ikinci için uğraşıyorum bir 10 haftalık kaybım var bir kimyasal gebelik yaşadım galiba şimdi hamileyim ama daha çok küçük değer bakalım bu sefer beni bırakmaz inşallah bu yaşadıklarım yüzünden keşke hiç korunmasaydim çok dedim. Rabbim seni hiç bir yaşadığın için keşke demek zorunda bırakmasın umarım herşey iyi olur

Evetttttt

:KK9:Testler hamile olduğunuzu gösteriyor , kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim. :emir_bebek:

Aynı zamanda yumurtlayıp hamile olamazki birisi yumurtlama testi gebelikte adet olmadıgı için yumurtada olamaz

Merak etme Rabbim kolaylığı veriyor bir yandan ben 1.sınıfta evlendim korunduguma pişman oldum sonra zor oldu gebeliğim hoş mezun olurken gebeydim ama aylarca hem tedavi hem okul stresi yaşadım. Rabbim hayırlısı neyse onu versin kokaylastirsin şimdi ikinci için uğraşıyorum bir 10 haftalık kaybım var bir kimyasal gebelik yaşadım galiba şimdi hamileyim ama daha çok küçük değer bakalım bu sefer beni bırakmaz inşallah bu yaşadıklarım yüzünden keşke hiç korunmasaydim çok dedim. Rabbim seni hiç bir yaşadığın için keşke demek zorunda bırakmasın umarım herşey iyi olur
İyi dilekleriniz icin cok teşekkürler. Su hayata bir kere geliyoruz ama geçim derdi bir yerlere gelebilme arzusuyla aile kurmayı erteliyoruz maalesef. Umarım bebeğiniz sizi bir daha bırakmaz üzülmeyin ..

X