Sizce hamile miyim?

Arkadaşlar Merhaba!
Ovulasyon günü korunmasız ilişki yaşadık ve iki gün sonrasında suana kadar bel agrım mevcut regl 5 gün kaldı hamile olma ihtimali varmı sizce ?

Arkadaşlar Merhaba ovulasyon gününde korunmasız ilişki yaşadık 2 gün sonrasında bel agrım başladı suana kadar ara ara mide bulantısı ve baş agrısı da var regl 5 gün kaldı açaba hamilemiyim

Arkadaşlar Merhaba ovulasyon gününde korunmasız ilişki yaşadık 2 gün sonrasında bel agrım başladı suana kadar ara ara mide bulantısı ve baş agrısı da var regl 5 gün kaldı açaba hamilemiyim
Karın ağrısı, kasıkta batmalar hissediyor musun

Nadir de olsa hissediyorum ama bel agrısı daha yoğun ve ara ara mide bulantısı suanda yüzümde sıcaklık hissdeyrm
Herkesin belirtisi farklı oluyor benim çok fazla karın ağrım vardı adet günümden 10gün önce başlamıştı gebelik beklemediğim için sıcaklık vs fazla hatırlamıyorum mide bulantım da oluyordu özellikle sabahları. Umarım hamilesindir

Herkesin belirtisi farklı oluyor benim çok fazla karın ağrım vardı adet günümden 10gün önce başlamıştı gebelik beklemediğim için sıcaklık vs fazla hatırlamıyorum mide bulantım da oluyordu özellikle sabahları. Umarım hamilesindir
Ya umarım cok istiyorum ama bakalım adet gününü beklemeliyim hüsrana uğramamak için ama normal olmadığını da düşünüyorum bu kadar uzun bel agrısının

Ya umarım cok istiyorum ama bakalım adet gününü beklemeliyim hüsrana uğramamak için ama normal olmadığını da düşünüyorum bu kadar uzun bel agrısının
Aynen canım adet gününü bekle yine de. Allah gönlüne göre versin

Canım ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadım o kadar istedim ki. Hani böyle içime falan doğmuştu öyle diyeyim. Mide bulantısı, bel ağrısı, kasık ağrısı, renk koyulaşması hepsi vardı sanki. Ya psikolojik olarak ben öyle sandım ya da ben belirtileri okudukça her şeyi hamileliğe yordum bilmiyorum. Fakat maalesef kırmızılandım :KK43: Sana tavsiyem günün geçsin sonra kan ver. En azından daha az üzülmüş olursun. Beklemek zor kesinlikle ama sürekli test yapıp düşünmek de seni yorabilir.

Canım ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadım o kadar istedim ki. Hani böyle içime falan doğmuştu öyle diyeyim. Mide bulantısı, bel ağrısı, kasık ağrısı, renk koyulaşması hepsi vardı sanki. Ya psikolojik olarak ben öyle sandım ya da ben belirtileri okudukça her şeyi hamileliğe yordum bilmiyorum. Fakat maalesef kırmızılandım :KK43: Sana tavsiyem günün geçsin sonra kan ver. En azından daha az üzülmüş olursun. Beklemek zor kesinlikle ama sürekli test yapıp düşünmek de seni yorabilir.
Kesinlikle haklısınız bende beklicem zaten üzülmek istemiyorum allah herkese nasip etsin 4 gün kaldı bakalım ne olacak ☺️

Merhaba,
Adetime bir gün var. Dün birden midem çok bulandığı İçin evde ovülasyon testi vardı ondan yaptım. İki çizgi de koyu çıktı. Daha sonra normal gebelik testi yaptım silik çıktı. Başka hiç bir belirtim yok. Normal adet öncesi gibi hafif bir göğüs ağrısı var. Sizce hamile miyim? Test sonuçlarını ekliyorum.

Eki Görüntüle 2293483 Eki Görüntüle 2293484
Umarim hamilesindir bana ve isteyen herkese dua et insallah bu duyguyu isteyen herkes yasar ve tadar Rabbim sag salim saglikli ve huzurlu kucagina almayi nasip etsinn🤲

X