• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlere bakarmısınız lütfennn

demircimelisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
20
0
1
25
Kızlar sabah erken test ve kaset test yaptım aynı anda ikisinde de banyoda baktığımda tek çizgiydi ama kaset testi kaldırmak için yatak odasına geldiğimde daha aydınlık olduğu için çok hafif bir çizgi görüyorum sonradan pozitife dönme olabilir mi yada pozitif mi bu şekilde yaşayan oldu mu yarın regl olmam lazım normalde ama belirtim yok

Eklentiler

• IMG_7008.jpeg
    IMG_7008.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_7022.jpeg
    IMG_7022.jpeg
    382,7 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar sabah erken test ve kaset test yaptım aynı anda ikisinde de banyoda baktığımda tek çizgiydi ama kaset testi kaldırmak için yatak odasına geldiğimde daha aydınlık olduğu için çok hafif bir çizgi görüyorum sonradan pozitife dönme olabilir mi yada pozitif mi bu şekilde yaşayan oldu mu yarın regl olmam lazım normalde ama belirtim yok
Ben bişey göremedim erken gebelik testleri kasetlerden daha hassas olsa erkende çıkardı diye düşünüyorum inşallah vardır

Sağdaki testte dikkatli bakınca gölgelik benimde aynı böyle çıktı hayırlı sonuçlar alırız umarım

Back