Testlerde Yanlışlık Olabilir mi?

geceyuruyusu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
3
0
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;
Dün çok ilginç birşey yaşadım.Tam 2 ay önce prolaktin testi yaptırmıştım ve değerim 51.56 çıkmıştı.Yani normal değerin baya üzerinde.2 ay Parlodel adında prolaktin düşürücü bir ilaç kullandım.Dün, yani adetimin 3. günü testi tekrar yaptırdım ve değerin 0.50 ye düştüğünü gördüm.Merak ettiğim 2 ayda bu kadar düşebilir mi,yoksa teste bir sorun mu var?
Bilgisi olana arkadaşlar, sizce doğru mudur,emin olamadım,ne yapmalıyım?

merhabalar,bence testlerde bir yanlışlık yok.Prolaktin sürekli değişebilen oranlara sahip bir hormon.en ufak stres,üzüntü hormonun yükselemsine neden olabiliyor.Bende prolaktin mağduru olduğum için ilaçların etkisi ile prolaktin hemen düştüğünü söyleyebilirim.bende de öyle olmuştu.2.kutuda 0,6 ya düşmüştü.Ben de dostinex kullandım ve 2.kutuda hamile kaldım ama hamileliğimin devamı gelmedi maalesef ((( İçini feaht tur arkadaşım.ve fazla stres yapma.parolamız no stres yes bebek :)))inşallah herşey gönlüne göre olur sevilr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…