Testler silik kan negatif yükselir mi

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
247
31
13
25
Kızlar 2 gün önce silik çıktı testim adı nimo bugün sabah tekrar yaptım softec markayla daha dolarken gördüm diğer çizgiyi sonradan çok az göründü bugün kan verdim <2 dedi doktor ama e nabızıma düşmedi sonucun tam kaç olduğunu da bilmiyorum sizce kanım yükselir mi ilişki üzerinden 16.gün bugün adete 5 gün var beyaz bi akıntım var kasık ağrısı batması falan belirtilerim de var benim gibi daha sonradan öğrenen oldumu bi yol gösterirmisiniz çok ikilemde kaldım 🥲

Testler yalanci pozitif göstermiş. Ama adetinize 5 gün varmış bekleyin bence

Testler yalanci pozitif göstermiş. Ama adetinize 5 gün varmış bekleyin bence
Doktor şüphen varsa 4-5 gün sonra tekrar kan ver dedi ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum kaç defa negatif gördüm yalancı pozitif gördüm acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum bi bilginiz varmı yani ilişki üzerinden 16 gün geçti kanda çıkması gerekmezmiydi ilişkim yumurtlama gününe denk gelmedi sanırım tam bilmiyorum ovulasyon testiyle takip etmediğim için

Doktor şüphen varsa 4-5 gün sonra tekrar kan ver dedi ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum kaç defa negatif gördüm yalancı pozitif gördüm acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum bi bilginiz varmı yani ilişki üzerinden 16 gün geçti kanda çıkması gerekmezmiydi ilişkim yumurtlama gününe denk gelmedi sanırım tam bilmiyorum ovulasyon testiyle takip etmediğim için
Yumurtlama gününuze göre yorum yapılırdı ancak bilmiyormuşsunuz bu yüzden afet gününüzü bekleyin olmazsanız test yaparsınız tekrar

Back
X