Testler negatif, ama regl yok!

marymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
663
665
Merhaba kizlar adetim genelde düzenlidir 30 gündü döngüm son zamanlarda biraz degisiklik oldu seyahat ettigim icin sanirim ama hic 37.günüme kadar gelmemesi soz konusu olmadi. Ben bir takim belirtiler yasadigimi dusunuyordum esimle iliskimizden 8-9 gün sonra hafif acik pembe sonraki gün acik kahve seklimde lekelenmeler oldu. İmplantasyon olabilir diye dusundum bunlar olurken asiri yorgunluk uyku hali de vardi sonra adet zamanım geldi hic sancim olmadi normalden farklı kasik agrim batma seklinde ara sira oldu. Beyaz krem seklinde akintim oldu yogunca ve karnimin alt kisimda siskinlik var bi degisik. Midem bulanmiyor yorgunluk uyku cok var, adetim gecikti bugün 5.gün gittim en iyi doktor tavsiyeli olani aldim test yaptim yine negatif ben yurtdisinda yasiyorum oyle pat diye hamile miyim diye kan testi de yaptıramiyorsun burda sasirdim kaldim ne yapmalıyım cidden hamileyim saniyordum uzuldum acikcasi 😓

Belki geç döllenmedir diyeceğim ama. Doktora görünmenizde de yarar var. Kist vs. de olabilir. Ki dediğiniz gibi seyahat gibi durumlar da adet döngünüzü etkileyebilir gecikme gibi. Yani ihtimal çok. 🤷‍♀️

Belki geç döllenmedir diyeceğim ama. Doktora görünmenizde de yarar var. Kist vs. de olabilir. Ki dediğiniz gibi seyahat gibi durumlar da adet döngünüzü etkileyebilir gecikme gibi. Yani ihtimal çok. 🤷‍♀️
HAklisiniz evet ama o lekeler neydi acaba umutlandim o yüzden ilk defa yasadim cnku🤦🏻‍♀️ Tesekkurler cevap icin

HAklisiniz evet ama o lekeler neydi acaba umutlandim o yüzden ilk defa yasadim cnku🤦🏻‍♀️ Tesekkurler cevap icin
Haklısınız o da şüphelendirmiyor değil tabii. Ama çevremden duyduğum kadarıyla yerleşme kanaması adet gününde oluyormuş 🤷‍♀️

Umutsuz olmanızı istemem tabi ama test yapmaya ara ara devam edin. Doktora görünmenizde de yarar var. En azından netleşirsiniz. Geç döllenme olma ihtimali de yok değil ki.
Olabilir insallh ta bikac güne anlarim herhalde 😕 bir de ben hic folik asit fln kullanmadim yani sart mi o

hamileligi dusunuyorsaniz folik asit kullanmanizi onerirler doktorlar ..

tedirginlige gerek yok canim madem dusunuyorsun hamileligi kullanmaya basla simdiden
zaten zarari yok ki bunyeye 😉 bebege faydali bir vitamin ..ama once folik asit degerinide ogrenmeni tavsiye ederim 🥰
Rabbim kalbine gore versin, kimsenin kucagini bos birakmasin..

tedirginlige gerek yok canim madem dusunuyorsun hamileligi kullanmaya basla simdiden
zaten zarari yok ki bunyeye 😉 bebege faydali bir vitamin ..ama once folik asit degerinide ogrenmeni tavsiye ederim 🥰
Rabbim kalbine gore versin, kimsenin kucagini bos birakmasin..
Amin herkese de insallah tesekkurler😊

Olabilir insallh ta bikac güne anlarim herhalde 😕 bir de ben hic folik asit fln kullanmadim yani sart mi o
Hamile kalmak için şart değil tabiiki. Kullanmayarak hamile kalan çok var.

Ama doktor hamile kalmaya etkisi var yumurta kalitesini etkiliyor demişti. Yani doktorlar öneriyor. Bebeğin beyin gelişimine de yararı olduğu için hamile kalmayı düşünmeye başladıktan itibaren kullanmayı öneriyorlar.

Benim 3 gun gecikti ama yerlesmede olmadi

Birkaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın. Geç döllenme olabilir. Ağrı sızı varsa doktora gidin kist olabilir. Ya da bazen mevsim koşulları ufak nezle grip bile erken veya geç olmayı etkileyebiliyor. Bu yüzden hiçbiri olmayıp bir iki güne hasta da olabilirsiniz. İhtimalleri değerlendirin. Bu süreç insanı yoruyor ama ihtimalleri de göz ardı etmemek lazım. 🤷‍♀️

X