Testimi yorumlar mısınız?

Merhabalar, ben kimyasal gebelik geçirdim 6 ay önce o zamandan bu yana korunmuyordum. 4 gün kala testte hiç bşy çıkmadı doktora gittim 3 gün kala bana alttan ultrason ile baktı ve ilginç bişey söyledi (adetini bekleyelim belki sürpriz olur ) gibi bşy söyledi. Ben tabi ümitlenmedim çok önemsemedim. 1 gün geçti ve böyle cıktı testim.

Koyuluğu az mı 1gün geçmesine rağmen bana mı öyle geliyor

Rahminin kalınlaştığını görmüş olabilir regle yakın da kalınlaşır hamilelikte de kalınlaşır testiniz de pozitif baya hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim

Amin inşallah sağlıklıdır benimle kalır. Yarın sabah kan vereceğim netleştirecegım inşallah.
Kan verin doktor iki gün sonra tekrar kan vermenizi ister beta iyi artıyor mu diye sonrasında zaten keseyi kalp atışını görürsünüz inşallah. Kan değerinizi de yazın buraya insanlara da fikir olsun

Kan verin doktor iki gün sonra tekrar kan vermenizi ister beta iyi artıyor mu diye sonrasında zaten keseyi kalp atışını görürsünüz inşallah. Kan değerinizi de yazın buraya insanlara da fikir olsun
Yazacagım tabiki sonucumu şuan 4+1 gibi görünüyor kacıncı haftalarda kalp atışı oluyor acaba

Buda bugunkü testim koyulaşma nasıl sizce? Sabahta sağlık ocagında kan verdim yarın çıkacak sonucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…