Gözün aydın canım pozitif
Rahminin kalınlaştığını görmüş olabilir regle yakın da kalınlaşır hamilelikte de kalınlaşır testiniz de pozitif baya hayırlı olsunMerhabalar, ben kimyasal gebelik geçirdim 6 ay önce o zamandan bu yana korunmuyordum. 4 gün kala testte hiç bşy çıkmadı doktora gittim 3 gün kala bana alttan ultrason ile baktı ve ilginç bişey söyledi (adetini bekleyelim belki sürpriz olur ) gibi bşy söyledi. Ben tabi ümitlenmedim çok önemsemedim. 1 gün geçti ve böyle cıktı testim.
Hayır hiç silik değil baya koyu rengi kan verin 2 gün sonra yine kan verin beta hcg artışını takip edinKoyuluğu az mı 1gün geçmesine rağmen bana mı öyle geliyor
Çok teşekkür ederimRahminin kalınlaştığını görmüş olabilir regle yakın da kalınlaşır hamilelikte de kalınlaşır testiniz de pozitif baya hayırlı olsun
İçime su serptiniz tesekkür ederimHayır hiç silik değil baya koyu rengi kan verin 2 gün sonra yine kan verin beta hcg artışını takip edin
Rica ederim ne demek sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun gözünüz aydınİçime su serptiniz tesekkür ederim
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım pozitif
Amin inşallah sağlıklıdır benimle kalır. Yarın sabah kan vereceğim netleştirecegım inşallah.Rica ederim ne demek sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun gözünüz aydın
Hadi inşallahÇok teşekkür ederim
Amin inşallah sağlıklıdır benimle kalır. Yarın sabah kan vereceğim netleştirecegım inşallah.
Kan verin doktor iki gün sonra tekrar kan vermenizi ister beta iyi artıyor mu diye sonrasında zaten keseyi kalp atışını görürsünüz inşallah. Kan değerinizi de yazın buraya insanlara da fikir olsunÇok teşekkür ederim
Amin inşallah sağlıklıdır benimle kalır. Yarın sabah kan vereceğim netleştirecegım inşallah.
Yazacagım tabiki sonucumu şuan 4+1 gibi görünüyor kacıncı haftalarda kalp atışı oluyor acabaKan verin doktor iki gün sonra tekrar kan vermenizi ister beta iyi artıyor mu diye sonrasında zaten keseyi kalp atışını görürsünüz inşallah. Kan değerinizi de yazın buraya insanlara da fikir olsun
6. 7. Haftada diye hatırlıyorumYazacagım tabiki sonucumu şuan 4+1 gibi görünüyor kacıncı haftalarda kalp atışı oluyor acaba
Anladım sağolun6. 7. Haftada diye hatırlıyorum
bebişiniz sizinle baya koyulaşmış, inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah sağlıklıdır çok teşekkürlerbebişiniz sizinle baya koyulaşmış, inşallah sağlıklı ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?