Bi kaç gün daha olmazsam test yapıp sonrasına kan vereceğim. Teşekkür ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Olursa sevinirim tabii ama şaşkınımGebelik var gibi gözüküyor gerçekten anlattiklariniz sonrasında şaşkınım, Rabbım ol deyince oluyorAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayirli olsun, takibinizi yaptırın 2 günde bir kan verip artışı kontrol edin
Canım çizgiyi gördüm daha çok yeni ola bilir hamilesin ama 2 gün arayla testi tekrarla koyulaşacakmı diyeİyi akşamlar herkese.. Pcos hastasıyım düzensiz adet oluyorum zaten ama 45 50 gün aralığında rutine bağlanmıştı bi dönem ama 3 4 ayda bir 60 güne yakın olmadığım da oluyor çok değişken yani. Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz. Bugün 57. Günüm regl olmayışımın test yaptım ama çizgi silikti anlayanlar yorum yapabilir mi lütfentek belirtim 10 gündür regl olacak gibi ağrı çekip olmamam. Mide bulantısı falan yok. Başka test de denedim onda daha soluk çıktı anlayanlar yorumlayabilir mi teşekkür ederim
Yani hep geri çekildi biliyorum bu korunma yöntemi değil ama olmuş olabilir mi yine de diye test yaptım ama silik çıkınca daha da kafam karıştı. Teşekkür ederimCanım çizgiyi gördüm daha çok yeni ola bilir hamilesin ama 2 gün arayla testi tekrarla koyulaşacakmı diye
Yok doaha koyu olan prodoctorun erken gebelik testi. Diğeri kaset test kutusunu atmışım ama bilinen bi marka değildiİlk fotoğrafta çok net belli oluyor, hepsi aynı test mi? Bebek istiyor musunuz?
Eczaneden aldım gebelik testi diye verdiler ama prodoctorundu o uzun olanyaptıklarınız ovulasyon testi yalnız. İlk test hamilelik testi olduğuna emin misiniz? Kaset testler lh yazıyor
Eczaneden aldım gebelik testi diye verdiler ama prodoctorundu o uzun olan
Ya evet ben dikkat etmemişim, erken gebelik testi pozitif kesinlikle. Hayırlı olsun.Y
Yok doaha koyu olan prodoctorun erken gebelik testi. Diğeri kaset test kutusunu atmışım ama bilinen bi marka değildibebek düşünmüyorum diyemem henüz 8 aylık evliyim seneyi dolduralım diye niyetim vardı ama olursa da üzülmem elbette
Peki o uzun testte lh yazmıyorsa o gebelik testi midir onu anlayabilir miyiz tam atsamKaset olanlar lh testi. Yani ovulasyon testi. Onlarla gebe olup olmadığınızı anlayamazsınız onlar yumurtlama olup olmadığını belirtir. Ama diğer test eğer gebelik testiyse tebrikler hamilesiniz
Tabii ki. Paketi atsanız aslında daha iyi anlarızPeki o uzun testte lh yazmıyorsa o gebelik testi midir onu anlayabilir miyiz tam atsamteşekkür ederim bilgilendirme için ayrıca
O uzun testi zaten eczaneden gebelik testi olarak isteyip almışsınız o gebelik testidir tabiPeki o uzun testte lh yazmıyorsa o gebelik testi midir onu anlayabilir miyiz tam atsamteşekkür ederim bilgilendirme için ayrıca
Yaa teşekkür ederimErken gebelik testi yani ilk testiniz pozitif, hamilesiniz. Tebrik ederimdiğer ikisi ovulasyon testi onların önemi yok şuan.
Beklemeyin çünkü pcos var, adet donguleriniz çok karmaşık, önlem amaçlı hemen doktora gidin ki bir sıkıntı düşük ihtimali vs var ise ilaç kullanimina başlarsınız.Bi kaç gün daha olmazsam test yapıp sonrasına kan vereceğim. Teşekkür ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Olursa sevinirim tabii ama şaşkınım
Hemen ekliyorum teşekkür ederimTabii ki. Paketi atsanız aslında daha iyi anlarızkenarında yazmıyor olabilir bu tarz lh testleri de var çünkü
Evet karmaşık olduğu için zaten bugüne kadar yapmaıdm ama bi ihtimal mi dedim. Teşekkür ederim gideceğim en kısa zamandaBeklemeyin çünkü pcos var, adet donguleriniz çok karmaşık, önlem amaçlı hemen doktora gidin ki bir sıkıntı düşük ihtimali vs var ise ilaç kullanimina başlarsınız.