Testimi yorumlar mısınız lütfen 🥺

Beklemeyin çünkü pcos var, adet donguleriniz çok karmaşık, önlem amaçlı hemen doktora gidin ki bir sıkıntı düşük ihtimali vs var ise ilaç kullanimina başlarsınız.
Evet karmaşık olduğu için zaten bugüne kadar yapmaıdm ama bi ihtimal mi dedim. Teşekkür ederim gideceğim en kısa zamanda
Hamilesiniz tebrik ederim🥰🥰🙏🏼
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına ❤️

İyi akşamlar herkese.. Pcos hastasıyım düzensiz adet oluyorum zaten ama 45 50 gün aralığında rutine bağlanmıştı bi dönem ama 3 4 ayda bir 60 güne yakın olmadığım da oluyor çok değişken yani. Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz. Bugün 57. Günüm regl olmayışımın test yaptım ama çizgi silikti anlayanlar yorum yapabilir mi lütfen 🥺 tek belirtim 10 gündür regl olacak gibi ağrı çekip olmamam. Mide bulantısı falan yok. Başka test de denedim onda daha soluk çıktı anlayanlar yorumlayabilir mi teşekkür ederim 🥺🤗
Yaptigin kaset tesler ovulasyon testi gebelik testi degil

Canım hamilemisin peki şuan bizde korunuyoduk 2 gündür içime bi şüphe düştü test yaptım silik çıktı senin şuan durumun nedir

Canım hamilemisin peki şuan bizde korunuyoduk 2 gündür içime bi şüphe düştü test yaptım silik çıktı senin şuan durumun nedir
Merhaba yeni gördüm siz öğrenmişsinizdir zaten ama hatalı testti sanırım ya da yanlış sonuçtu hamile değilmişim.

X