AYY cnm ya sen hamilemisin:)) çok sevindim senin adına eskiden tanıdığım arkadaşların hamile haberleri benide umutlandırıyor yapcam cnm bu akşam bi tane çıkmadık candan ümit kesilmezmiş ya benimkide o hesap ...senin nasıl oldu cnm?? allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalla:))
kızlar malesef yine olmadı kimyasal gebelikmiş ...hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için...inşallah bir gün bende burdan hamile olduğumu yazabilirim sizlere
Kızlar merhaba,
Ben dün akşam predictor diye bir test aldım normalde o test adet görmen gereken günde gebeliği gösteriyormuş.Benim adetime 5 gün vardı dayanamadım yaptım silik bir çizği çıktı.Acaba hamilemiyim nolur cevay yazın
bu testi adetime 6 gün kala predictor diye bir testle yaptım ama anlamadım çok silik çıktı erken hamilelik testiymiş bu kızlar merak ediyorum acaba hamile miyim diye. Çooook istiyorum gelsin bebiş artıkk
kızlar muhtemelen yine boşa ümitleniyorum ama yinede yorumlarsanız sevinirim...sizce varmı çizgi??? adetlerim düzensiz olduğundan nezaman olmam gerektiğini malesef bilmiyorum
az öncede normal gebelik testi aldım yaptım onda hassaslık derecesi daha düşük tabi bunda da ince çizgi çıktı canım yaa çok merak ediyorum adetime 4 gün var çok istiyorum bebişimin olmasını 2 yıldır evliyim ve 2 düşük yaptım o yüzden biraz ara vermemiz gerekti ve gelsin meleğim artık allahımm