Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senınde oğlun olcak sanırım tatlım rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasıpp etsın ovulasyon falan derken sanırım sızınde bebış nazlıymış
sağol cnm inşallah dediğin gibi olur.perşembe sabah yapınca mutlaka yazarım...dua edin benim için:)
kızlar muhtemelen yine boşa ümitleniyorum ama yinede yorumlarsanız sevinirim...sizce varmı çizgi??? adetlerim düzensiz olduğundan nezaman olmam gerektiğini malesef bilmiyorum
evet oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse
yok tatlım 2. deneme ayımızda geldi bebeğimiz çok şükür,
ben ovulasyonları öylesine almıştım hani lazım olur diye sonra buralarda okudum onlada gebelik belli oluyor diye orda kullandım
dualarımız seninle canım mutlaka haber ver bizede
evet oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse
yok tatlım 2. deneme ayımızda geldi bebeğimiz çok şükür,
ben ovulasyonları öylesine almıştım hani lazım olur diye sonra buralarda okudum onlada gebelik belli oluyor diye orda kullandım
dualarımız seninle canım mutlaka haber ver bizede
oh maşalla cnm rabbım sağlıcakla kucagına nasıp etsın
kuzum bız topiktaş mışız 2012 kasımdan bende dıyorum gözum ısıryo bı yerden ama
aynı anda yazmışısız evet yaa hatırladım şimdi,ben bayadır kalp kalbe karşıymış tatlım benım bende bikaçgundur yoktur bı an beyın fırtınası yaşadım YAzdıklarına bakıncada emın oldum ınşalla oradada karşılaşırız
yaren2007 .!.:aynı anda yazmışısız evet yaa hatırladım şimdi,ben bayadır kalp kalbe karşıymış tatlım benım bende bikaçgundur yoktur bı an beyın fırtınası yaşadım YAzdıklarına bakıncada emın oldum ınşalla oradada karşılaşırız
sabah ilk idrarlamı yaptın cnm? kaçgün gecikti reglin?
Yok CNm sabah yapmadım öğleden snr yaptım.adetimde düzensizlik oldugundan tam bilmiyorum ama en son 23 Mayıs'ta olmuştum sanırım:)))
kızlar merhaba kusura bakmayın hbr veremedim eğitim çıktı geçen hafta ve bugün daha yeni döndüm... gebelik testide yapamadım tekrar ama yanımda ovulasyon testlerimden vardı onlardan yaptım ve silikleşti çizgi sanırım yine hamile değilim( 3 yıldır uğraşmaktan yoruldum artık inanın her ay aynı hevesler ama sonuç hüsran...eşim şuan tüp bebek yaptırmak istemediğinden ekim ayına kadar beklicem artık...ama okadar ümitsizimki tüp bebek tedavisi bile olumsuz olacak gibi hissediyorum....hepinize çok teşekkür ederim buarada emek verip yorum yaptınız...inşallah bir gün bende burdan hamile olduğum hbrimi verebilirim sizler...
nihalciğim ama gebelik testinde silik çıkmış, bence gebelik testini tekrarla