- 1 Aralık 2022
- 258
- 54
- 25
-
- Konu Sahibi cemre kaya
BEnim tetşm bebe time marka dğn adet ginğmdü bugün 2. Günü dün akşam çok şiddetli bel ve kasık ağrısı yaşadım bembe leke geldi bugün sabah test yaptım 15 dkkda ilk testteki gibiydi 1 2 saat sonra böyle oldu 2. Resimdeki gibi varmı sizceTamam iki katından fazla artmış canım betan 10 çok düşük bir değer canım 38 de öyle gozukmemesi çok normal kasette belki çok iyi markada aşırı silik çıkar merak etme
Bebetime sıkıntıli test Benim konularima bakabilirsiniz bildiğiniz pembe silik çıkardı ama negatifti o ay siz başka marka ile yarın sabah yine test yapınBEnim tetşm bebe time marka dğn adet ginğmdü bugün 2. Günü dün akşam çok şiddetli bel ve kasık ağrısı yaşadım bembe leke geldi bugün sabah test yaptım 15 dkkda ilk testteki gibiydi 1 2 saat sonra böyle oldu 2. Resimdeki gibi varmı sizce
Canım naptın sordun mu sonucuAcaba acile gitsem mi belki yanlış giden bı şey vardır eşimi arayıp anlatacam da nasıl anlatım ne diyim
Sordum doktor dedi ki pazartesi kan ver bı daha dediCanım naptın sordun mu sonucu
Anladım teşekkür ederimBebetime sıkıntıli test Benim konularima bakabilirsiniz bildiğiniz pembe silik çıkardı ama negatifti o ay siz başka marka ile yarın sabah yine test yapın
Kızlaar bana da yardımcı olur musunuz lütfeeeen ben de 7 gün geciktim akıntı dısında hiçbişiyim yokYarın kan vermeye gidecektim ama icim rahat etsin diye az önce tekrar test yaptim fakat sonuç bu şekilde çıktı daha az görünüyor bu testte
Bence tekrar test yapın rengi çok dağılmış gibi duruyorKızlaar bana da yardımcı olur musunuz lütfeeeen ben de 7 gün geciktim akıntı dısında hiçbişiyim yok
Bilemedim ki canım istersen eşinle konuş özelde bi kan verin 2 saate çıkıyor bir daha bakılsın. Başka birşeye bakmazlar zatenAcaba acile gitsem mi belki yanlış giden bı şey vardır eşimi arayıp anlatacam da nasıl anlatım ne diyim
Bugün cenaze falan var oraya gidecem pek vakit yokBilemedim ki canım istersen eşinle konuş özelde bi kan verin 2 saate çıkıyor bir daha bakılsın. Başka birşeye bakmazlar zaten
2. Verdiğin kanın sonucu çıkmadı mıSordum doktor dedi ki pazartesi kan ver bı daha dedi
Başınız sağolsunBugün cenaze falan var oraya gidecem pek vakit yok
Çıktı canım2. Verdiğin kanın sonucu çıkmadı mı
Dostlar sağolsunBaşınız sağolsun
Canım bence iyi yükselmesi bu arada başınız sağolsunÇıktı canım
Allah razı olsunCanım bence iyi yükselmesi bu arada başınız sağolsun
GebesinizBöyle çıktı dün verdim kanı
Çarşamba günü gitcem bakalım ultrason da gözükür muGebesiniz
Bende yarın gideceğim aile hekimi 5 haftaliksin dedi bana bakalım yarın haber veririm hayırlı haberler alırız insallahÇarşamba günü gitcem bakalım ultrason da gözükür mu
Bence biraz daha yükselsin değerlerinizÇarşamba günü gitcem bakalım ultrason da gözükür mu