Testime bakin lütfenn

Tamam iki katından fazla artmış canım betan 10 çok düşük bir değer canım 38 de öyle gozukmemesi çok normal kasette belki çok iyi markada aşırı silik çıkar merak etme
BEnim tetşm bebe time marka dğn adet ginğmdü bugün 2. Günü dün akşam çok şiddetli bel ve kasık ağrısı yaşadım bembe leke geldi bugün sabah test yaptım 15 dkkda ilk testteki gibiydi 1 2 saat sonra böyle oldu 2. Resimdeki gibi varmı sizce

Eklentiler

• IMG_4396.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4399.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 25
Bebetime sıkıntıli test Benim konularima bakabilirsiniz bildiğiniz pembe silik çıkardı ama negatifti o ay siz başka marka ile yarın sabah yine test yapın

Yarın kan vermeye gidecektim ama icim rahat etsin diye az önce tekrar test yaptim fakat sonuç bu şekilde çıktı daha az görünüyor bu testte
Kızlaar bana da yardımcı olur musunuz lütfeeeen ben de 7 gün geciktim akıntı dısında hiçbişiyim yok

Eklentiler

• IMG_1595.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 27
Acaba acile gitsem mi belki yanlış giden bı şey vardır eşimi arayıp anlatacam da nasıl anlatım ne diyim
Bilemedim ki canım istersen eşinle konuş özelde bi kan verin 2 saate çıkıyor bir daha bakılsın. Başka birşeye bakmazlar zaten

Böyle çıktı dün verdim kanı

Eklentiler

• IMG_20241201_094813.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…