-
- Konu Sahibi cemre kaya
İnşallah canım benimEvet var canım iki günde bir sağlıkla artar inşallah
Evet var muhtemelen ben tam adet gününde böyle sipsilik çizgiyle öğrenmiştim inşallah sağlıklı şekilde ilerleyen bir gebeliğiniz olsun sağlıcakla alın kucağınızaDün sabah yaptığım test daha netti bunu gece yapmıştım Sabah yaptığım testi atıyorum onada bi bakın
Evet adet oldum şimdi zatenSizinki ışıktan mı neden pek net değil bir şey var gibi ama pek belli değil
Test resminiz var mi ben göremedimEvet adet oldum şimdi zaten
Böyleydi ama adet oldumTest resminiz var mi ben göremedim
Sizinki ışıktan mı neden pek net değil bir şey var gibi ama pek belli değil
1 tane mi test yaptınızBöyleydi ama adet oldum
2 tane yapmıstım1 tane mi test yaptınız
verdin mi kanİnşallah canım benimyarın tekrar kan vercem
Verdim canım da hala sonuç çıkmadıCanım
verdin mi kan
22 Ekim di kan sonucum böyle çıktı
Canım gruba yazdığını gördüm ama burdan yazayım dedim ben 2. çizgiyi görüyorumKan verdim sonuçları çıkmadı test yaptım negatif çıktı niye böyle ya
22 Ekim di kan sonucum böyle çıktı
Tamam iki katından fazla artmış canım betan 10 çok düşük bir değer canım 38 de öyle gozukmemesi çok normal kasette belki çok iyi markada aşırı silik çıkar merak etme22 Ekim di kan sonucum böyle çıktı
Teşekkür ederimCanım gruba yazdığını gördüm ama burdan yazayım dedim ben 2. çizgiyi görüyorum
Bak bu da 2 dakikadan sonra böyle çıktıEki Görüntüle 3511321
Bak testinde çizgi gözüküyor üzerinde oynama yaptım dah net oldu
Doktor dedi ki haftaya bı daha kan verTamam iki katından fazla artmış canım betan 10 çok düşük bir değer canım 38 de öyle gozukmemesi çok normal kasette belki çok iyi markada aşırı silik çıkar merak etme
Var canım işteTeşekkür ederim
Bak bu da 2 dakikadan sonra böyle çıktı
Doktor dedi ki haftaya bı daha kan ver
Acaba acile gitsem mi belki yanlış giden bı şey vardır eşimi arayıp anlatacam da nasıl anlatım ne diyimVar canım iştesen bence 2 günde 1 ver kan gerçi doktor belki stres yapma diye haftaya kan ver demiştir dayanabilirsen öyle yap