- 24 Kasım 2024
- 16
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi cemre kaya
Benimde öyle bak yarin kan vercem adetime 3 gün varYarın kan vermeye gidecektim ama icim rahat etsin diye az önce tekrar test yaptim fakat sonuç bu şekilde çıktı daha az görünüyor bu testte
Belirtilerin varmıydi canımBenimde öyle bak yarin kan vercem adetime 3 gün var
Kasik agrisi haric hic bisey yok sende ? Insallah yüzümüz gülerBelirtilerin varmıydi canım
Sizinki var gibi sankiYarın kan vermeye gidecektim ama icim rahat etsin diye az önce tekrar test yaptim fakat sonuç bu şekilde çıktı daha az görünüyor bu testte
Sizinki ışıktan mı neden pek net değil bir şey var gibi ama pek belli değilBenimde öyle bak yarin kan vercem adetime 3 gün var
Bende hemen hemen hepsi var canimKasik agrisi haric hic bisey yok sende ? Insallah yüzümüz güler
Canım var görünüyor 10 u geçmiş sen yine tahlil ver 2 gün sonra
Ya teşekkür ederimCanım var görünüyor 10 u geçmiş sen yine tahlil ver 2 gün sonra
Rica ederim haber verirsinYa teşekkür ederimveiririm çok saol
Tabiki canım şuan heyecandan uyuyamıyorumRica ederim haber verirsin
Canım ya insan öyle oluyor Rabbim hayırlısını versinTabiki canım şuan heyecandan uyuyamıyorum
Testin markasına göre ve idrarın yapıldığı koşullara göre çizgi değişebilir endişelenme stres olma kan ver kanda takip et canimYarın kan vermeye gidecektim ama icim rahat etsin diye az önce tekrar test yaptim fakat sonuç bu şekilde çıktı daha az görünüyor bu testte