Resim ekli değil.Aşılama oldum 3 gün var reglime dayanamadım yaptım birşey göremedim sizce varmidir
Farketmedim çok tesekkurlerResim ekli değil.
Var çizgi gayet belli oluyorFarketmedim çok tesekkurler
Ayy inşallah ya inşallah bitanesiniz siz haklı çıkın inşallah flashla zor gorunuyor ya da ben hayal kuruyorum :)Var çizgi gayet belli oluyorinşaAllah tutunmuştur bebeğin canım
Hayır gayet net sanırım Awox markası testinAyy inşallah ya inşallah bitanesiniz siz haklı çıkın inşallah flashla zor gorunuyor ya da ben hayal kuruyorum :)
Evet awox Allah'ım inşallah ya aşılama oldum 8 gündür adet oluyor gibiyim falan çok farklı birsey :)Hayır gayet net sanırım Awox markası testin
Büyük ihtimalle vardır çünkü ben 5 tane yapmıştım bu testten kuruma çizgisi bile çıkmadıEvet awox Allah'ım inşallah ya aşılama oldum 8 gündür adet oluyor gibiyim falan çok farklı birsey :)
İnsallah ya Allah razı olsun umut oldunuz mutlu oldum Allah'ta sizi mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim ne tatlısınızBüyük ihtimalle vardır çünkü ben 5 tane yapmıştım bu testten kuruma çizgisi bile çıkmadıRabbim bu yolda verdiğin emeğin karşılığı inşaAllah bebekle verir balım
Çok zor süreçler o yüzden böyle tüp bebek ve aşılama olan kişilerin pozitif olduğunu görünce çok mutlu oluyorum o yüzden lütfen sadece güzel ve pozitif düşün herşey olacağına varır ama güzel enerji ver kendine hepİnsallah ya Allah razı olsun umut oldunuz mutlu oldum Allah'ta sizi mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim ne tatlısınız
Evet malesef sizi dinleyecem moral oldu hemde cok Allah bin kere razı olsun sizdenÇok zor süreçler o yüzden böyle tüp bebek ve aşılama olan kişilerin pozitif olduğunu görünce çok mutlu oluyorum o yüzden lütfen sadece güzel ve pozitif düşün herşey olacağına varır ama güzel enerji ver kendine hep
Evet malesef sizi dinleyecem moral oldu hemde cok Allah bin kere razı olsun sizden enden
Amiin inşallah olumlu olursa yazarım sizeSenden de canımm inşaAllah test gününe pozitif sonuç alırsın
İnşallah ya çok teşekkürler awox markasiVar gibi görünüyor. Çok silik gördüm ama Yarın ilk idrarla tekrarla. Varsada anca yükselir. Birde testin markası neydi. Bazıları yalancı pozitif çıkartıyormuş
Malesef bugün 13. Gün 13. Gün cagirmislardi dayanamadim disarsa yaptırdım beta hcg 2 çıktıAmiin inşallah olumlu olursa yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?