Testime bakarmisiniz

denizss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
223
53
13
37
Aşılama oldum 3 gün var reglime dayanamadım yaptım birşey göremedim sizce varmidir

Eklentiler

• IMG_20250313_174431.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250313_174252.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250313_174209.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG20250313152833.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 34
Var gibi görünüyor. Çok silik gördüm ama Yarın ilk idrarla tekrarla. Varsada anca yükselir. Birde testin markası neydi. Bazıları yalancı pozitif çıkartıyormuş

Evet awox Allah'ım inşallah ya aşılama oldum 8 gündür adet oluyor gibiyim falan çok farklı birsey :)
Büyük ihtimalle vardır çünkü ben 5 tane yapmıştım bu testten kuruma çizgisi bile çıkmadı Rabbim bu yolda verdiğin emeğin karşılığı inşaAllah bebekle verir balım

Büyük ihtimalle vardır çünkü ben 5 tane yapmıştım bu testten kuruma çizgisi bile çıkmadı Rabbim bu yolda verdiğin emeğin karşılığı inşaAllah bebekle verir balım
İnsallah ya Allah razı olsun umut oldunuz mutlu oldum Allah'ta sizi mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim ne tatlısınız

İnsallah ya Allah razı olsun umut oldunuz mutlu oldum Allah'ta sizi mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim ne tatlısınız
Çok zor süreçler o yüzden böyle tüp bebek ve aşılama olan kişilerin pozitif olduğunu görünce çok mutlu oluyorum o yüzden lütfen sadece güzel ve pozitif düşün herşey olacağına varır ama güzel enerji ver kendine hep

Evet malesef sizi dinleyecem moral oldu hemde cok Allah bin kere razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…