Testime bakarmısınız silik çizgi

Kızlar banada bir yardımcı olurmusunuz çizgi bu şekilde belirsi tam net değil 1 kez kimyasal gebelik yaşadım ama o testte görülmemişti kanda çıkmıştı . Sizce bu sefer var mı

Sonuç ne canım bende geçen ay geçirdim ama hiç regli olmadım test yaptım silik çizgi var gibi kimyasal da da böyle öğrenmiştim

Eklentiler

• IMG_20240105_203130.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 94
@1begonya testi tekrarladın mı canım silik bir çizgi var ama 2 3 saat çok fazla kuruma da olabilir ?

Sonuç ne canım bende geçen ay geçirdim ama hiç regli olmadım test yaptım silik çizgi var gibi kimyasal da da böyle öğrenmiştim
Bide regli olmadım ya yumurtlama günü kestiremedim ama ilişkim oldu korunmasız gećenki gebelikte olan belirtilerin var sizde nasıl seyretti

Bende bekledim bir gün daha dayanamadım kan verdim bu gün öğlende hcg 214 çıktı inşallah bir iki gün sonra tekrara bakıcam inşallah bu sefer normal bir gebeliktir

Bende bekledim bir gün daha dayanamadım kan verdim bu gün öğlende hcg 214 çıktı inşallah bir iki gün sonra tekrara bakıcam inşallah bu sefer normal bir gebeliktir
Regli oldun mu kimyasaldan sonra yoksa hemen mi hamile kaldım canım

İnşallah canım ya insan yıpranıyor ,inşallah kucağına alırsın bebeni

Regli oldun mu kimyasaldan sonra yoksa hemen mi hamile kaldım canım
Tabi oldum canım yazın temmuz ayında yaşamıştım kimyasalı 10 gün gecikmiştim sonra kimyasala dönünce regl oldum . Bu ikinci hamilelik başlangıcım ama gecen sefer hcg değerim çok düşüktü 25 ti sonra 12 ye düştü hiç artmadı buna bakıcam pazar günü tekrar dua edin çok yıpratıcı gerçekten .

Benim 39 la öğrendim 96 ya cıktı 150 çıktı 120 ye indi uzun sürdü . İnşallah aynı şeyleri yaşamazsın

Sonucunuz ne oldu

Hamileyim geç döllenme olmuş kan testi verdim öyle emin olduk haftayada doktor kontrolüm var kosmetse
Ne guzell Allah sağlıklı bir sskilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah birşey soracağım geç döllenme dediğin nasıl oluyor doktorum dedi geç döllenme diye

Ne guzell Allah sağlıklı bir sskilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah birşey soracağım geç döllenme dediğin nasıl oluyor doktorum dedi geç döllenme diye
Reglime yakın tarihte yumurtamın çatladıgı gördüm geç yumurtladım yani bunun arkasından da hamile kaldım ama hemen belli olmadı kan testimde. Geç döllenmiş oluyor :)

Reglime yakın tarihte yumurtamın çatladıgı gördüm geç yumurtladım yani bunun arkasından da hamile kaldım ama hemen belli olmadı kan testimde. Geç döllenmiş oluyor :)
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Reglinizden kaç gün sonra belli oldu acaba bir de kan değeriniz kaç? Benim şuan regl 2 gün geçti ağrılarım var da bekliyorum o yüzden

Reglim normalde 20 aralıkta olacaktı ama olmadım birtürlü. Geç yumurtladıgım içinde geç adet olacagımı söylediler ama olmadım. 10 gün geçtikten sonra idrar testi yptım pozitifti. Kan değerimde 48.3tü 2 gün sonra 112 ye çıkmıştı yeniydiçok

Teşekkür ederim bilgi için. Ben de bekleyelim bakalım 2 gün geçti daha. Peki ağrılarınız olmuş muydu bu sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…