Testime bakarmısınız lütfen 10 aydır bekliyorum bu sonuç için

10 aydır olmayınca doktora gittiniz mi acaba bende deniyorum 8 aydır olmuyor merak ettim neden olmadığını yanlış anlamayın böyle şeyleri duyunca umut oluyo bize de

Canım meleğin seninle beraber bence :)
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin aminnnnn.

Ya sizin için çok dua edeceğim. Rabbim öncelikle sizin kucağınızı boş bırakmasın inşallah. İnşallah gönlünüzden geçeni rabbim hayırlısı ile size nasip etsin. Kucağınızı doldursun. Sizi mükafatlandırsın. Cennette bir evladınız zaten. Bu yönden aslında ne mutlu size.(beni yanlış anlamayın ne mutlu size derken asla acınızı hafife alıp bunu söylemiyorum) Allahım melek yapmış onu o anlamda diyorum. Allah sizi hiç darda koymasın inşallah

10 aydır olmayınca doktora gittiniz mi acaba bende deniyorum 8 aydır olmuyor merak ettim neden olmadığını yanlış anlamayın böyle şeyleri duyunca umut oluyo bize de
Estağfurullah tabiki sorarak herkes doğru yolu bulmaya çalışıyor bende hamilelik düşüncesi oluşunca hamile kalmadan önce genel bir kontrole gittim kan değerlerim kist vs varmı diye sorun yoktu ve yaşım 31 bundan dolayı tıbbi olarak doktor 1 sene eğer olmazsa detaylı bir muayene eşim ve beni davet etti bu şekilde düşünüyoruz

Çok teşekkür ederim gönlünden dökülen güzel sözler için aminn Allah iyi insanları hep var etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin hayırlısı ile . Tabiki yanlış anlamam rabbimin emanetiydi bana 8 sene inşallah layıkıyla evladıma yavruma rabbimin emanetine sahip çıkabilmişimdir acım ilk günki gibi çok zor zamansız ani ayrılık ...rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin Allah'ım tüm evlatlarımızı analarına babalarına bağışlasın elbet bir gün buluşacağız oğlumla cennet kokulumla

Amin inşallah. O kadar güzel kalbin var ki. Cümlelerinden samimiyetinden belli oluyor. Rabbim bu teslimiyetini kabullenişini ne çok seviyordur.Allahım sizi ne çok seviyordur evladınız en güzel yerde.

Amin inşallah. O kadar güzel kalbin var ki. Cümlelerinden samimiyetinden belli oluyor. Rabbim bu teslimiyetini kabullenişini ne çok seviyordur.Allahım sizi ne çok seviyordur evladınız en güzel yerde.
Güzel bakan güzel görür canım çok teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim kendine layık kullardan eylesin cümlemizi aminn. Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…