-
- Konu Sahibi umutluanne1
10 aydır olmayınca doktora gittiniz mi acaba bende deniyorum 8 aydır olmuyor merak ettim neden olmadığını yanlış anlamayınMerhaba adetime 9 gün varken daha silik bir çizgi vardı konu açmıştım daha önce şuan 4 gün var adetime yeni yaptım testi acaba varmı yokmu bilmiyorum 10 aydır bekliyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum sevgilerEki Görüntüle 3449120
Ya sizin için çok dua edeceğim. Rabbim öncelikle sizin kucağınızı boş bırakmasın inşallah. İnşallah gönlünüzden geçeni rabbim hayırlısı ile size nasip etsin. Kucağınızı doldursun. Sizi mükafatlandırsın. Cennette bir evladınız zaten. Bu yönden aslında ne mutlu size.(beni yanlış anlamayın ne mutlu size derken asla acınızı hafife alıp bunu söylemiyorum) Allahım melek yapmış onu o anlamda diyorum. Allah sizi hiç darda koymasın inşallahDost acı söyler derler tabiki bir bildiğiniz yaşadığınız durum söz konusu olmuş inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ben kadere Allahtan gelene gönlüm kapım açık benim bir oğlum vardı 8 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra beni üzen canımı acıtan pek bir durum söz konusu olmuyor rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın heleki evlat acısı şu 10 aydır düşünüyorum olmazsada napalım vardır rabbimin bir bildiği yuvamıza bir cennet kuşu konmasını beklicez Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsin
Estağfurullah tabiki sorarak herkes doğru yolu bulmaya çalışıyor bende hamilelik düşüncesi oluşunca hamile kalmadan önce genel bir kontrole gittim kan değerlerim kist vs varmı diye sorun yoktu ve yaşım 31 bundan dolayı tıbbi olarak doktor 1 sene eğer olmazsa detaylı bir muayene eşim ve beni davet etti bu şekilde düşünüyoruz10 aydır olmayınca doktora gittiniz mi acaba bende deniyorum 8 aydır olmuyor merak ettim neden olmadığını yanlış anlamayınböyle şeyleri duyunca umut oluyo bize de
Aminnnn güzel dilek ve temennilerin için çok çok teşekkür ederimCanım meleğin seninle beraber bence :)
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin aminnnnn.
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun nasip etsin hayırlısı ileVar gibi duruyor inşallah öyledir
Çok teşekkür ederim gönlünden dökülen güzel sözler için aminn Allah iyi insanları hep var etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin hayırlısı ile . Tabiki yanlış anlamam rabbimin emanetiydi bana 8 sene inşallah layıkıyla evladıma yavruma rabbimin emanetine sahip çıkabilmişimdir acım ilk günki gibi çok zor zamansız ani ayrılık ...rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin Allah'ım tüm evlatlarımızı analarına babalarına bağışlasın elbet bir gün buluşacağız oğlumla cennet kokulumlaYa sizin için çok dua edeceğim. Rabbim öncelikle sizin kucağınızı boş bırakmasın inşallah. İnşallah gönlünüzden geçeni rabbim hayırlısı ile size nasip etsin. Kucağınızı doldursun. Sizi mükafatlandırsın. Cennette bir evladınız zaten. Bu yönden aslında ne mutlu size.(beni yanlış anlamayın ne mutlu size derken asla acınızı hafife alıp bunu söylemiyorum) Allahım melek yapmış onu o anlamda diyorum. Allah sizi hiç darda koymasın inşallah
Amin inşallah. O kadar güzel kalbin var ki. Cümlelerinden samimiyetinden belli oluyor. Rabbim bu teslimiyetini kabullenişini ne çok seviyordur.Allahım sizi ne çok seviyordurÇok teşekkür ederim gönlünden dökülen güzel sözler için aminn Allah iyi insanları hep var etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin hayırlısı ile . Tabiki yanlış anlamam rabbimin emanetiydi bana 8 sene inşallah layıkıyla evladıma yavruma rabbimin emanetine sahip çıkabilmişimdir acım ilk günki gibi çok zor zamansız ani ayrılık ...rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin Allah'ım tüm evlatlarımızı analarına babalarına bağışlasın elbet bir gün buluşacağız oğlumla cennet kokulumla
Güzel bakan güzel görür canım çok teşekkür ederimAmin inşallah. O kadar güzel kalbin var ki. Cümlelerinden samimiyetinden belli oluyor. Rabbim bu teslimiyetini kabullenişini ne çok seviyordur.Allahım sizi ne çok seviyordurevladınız en güzel yerde.
Ben teşekkür ederim canım benim cümlemizden razı olsun inşallahGüzel bakan güzel görür canım çok teşekkür ederimAmin inşallah Rabbim kendine layık kullardan eylesin cümlemizi aminn. Allah razı olsun canım
Aminn canım benimBen teşekkür ederim canım benim cümlemizden razı olsun inşallah