Testime bakarmısınız lütfen 10 aydır bekliyorum bu sonuç için

umutluanne1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
54
20
32
Merhaba adetime 9 gün varken daha silik bir çizgi vardı konu açmıştım daha önce şuan 4 gün var adetime yeni yaptım testi acaba varmı yokmu bilmiyorum 10 aydır bekliyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum sevgiler

Üzerinde uzun bir süre gecmediyse doğrudur. İnşallah da doğrudur. İki gün daha bekleyin gerekirse yarın tekrar test yapın aynı sonuç çıkarsa bence kan verin. Hayırlı olsun insallah

Teşekkür ederim öncelikle yorumlarığın için canım Öyle uzun bir süre geçmedi çünkü şuan durdukça rengi daha çok koyulaşıyor sanırım kurumadan ötürü inşallah bekleyeyim ilaçlarım vardı kullanmam gereken her ihtimale karşı kullanmadım inşallah rabbim nasip eder

Şuan bir test daha yaptım inşallah cuma günü sağlık ocağına gideceğim
Eki Görüntüle 3449128
Ben sizi üzmek istemem ama ortalık bu testten kaynıyor tam üç kere benim hevesimi kursağımda bırakmıştı. Umarım sizinki pozitif çıkar. Bunlar sahte testlere benziyor. Sürekli silik ikinci çizgi çıkartan test. Koştum kan verdim koca negatifti. Her marka testin içinde de satılıyor. Nerde görsem tanıyorum. İnşallah sizin bebeğiniz sizinle olduğu için pozitif çıkmıştır. Adetin 5. Günü merakımdan yapmıştım yine böyle çizgi çıkmıştı.

Dost acı söyler derler tabiki bir bildiğiniz yaşadığınız durum söz konusu olmuş inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ben kadere Allahtan gelene gönlüm kapım açık benim bir oğlum vardı 8 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra beni üzen canımı acıtan pek bir durum söz konusu olmuyor rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın heleki evlat acısı şu 10 aydır düşünüyorum olmazsada napalım vardır rabbimin bir bildiği yuvamıza bir cennet kuşu konmasını beklicez Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsin

Merhaba var gibi duruyor burada okumuştum eğer çizgi kuruma ise uzerine 3 damla su damlatın gidiyor eğer değilse kirmizilik daha belirgin oluyor inşallah bebeğin seninledir bence kan ver

Rabbim size sabır versin. Test sonucunuza göre bebiş var görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallah bizi de haberdar etmeyi unutmayın

Rabbim size sabır versin. Test sonucunuza göre bebiş var görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallah bizi de haberdar etmeyi unutmayın
Amin Allah razı olsun . İnşallah iyi dilekleriniz pozitif düşünceleriniz bile yeter hayat bu bazen istediğimiz sonuçlar çıkmama ihtimali olsa bile iyi dilekler gönülden gelen dostane yaklaşımlar bile mutlu olmayı bilene yetebiliyor. Tabiki inşallah olumlu ya da olumsuz paylaşacağım sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…