- 29 Ekim 2023
- 54
- 20
- 32
-
- Konu Sahibi umutluanne1
Var gibiiiİnşallah Allah razı olsun . Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde ömrüne nasip etsin inşallah
Ben sizi üzmek istemem ama ortalık bu testten kaynıyor tam üç kere benim hevesimi kursağımda bırakmıştı. Umarım sizinki pozitif çıkar. Bunlar sahte testlere benziyor. Sürekli silik ikinci çizgi çıkartan test. Koştum kan verdim koca negatifti. Her marka testin içinde de satılıyor. Nerde görsem tanıyorum. İnşallah sizin bebeğiniz sizinle olduğu için pozitif çıkmıştır. Adetin 5. Günü merakımdan yapmıştım yine böyle çizgi çıkmıştı.Şuan bir test daha yaptım inşallah cuma günü sağlık ocağına gideceğim
Eki Görüntüle 3449128
Dost acı söyler derler tabiki bir bildiğiniz yaşadığınız durum söz konusu olmuş inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ben kadere Allahtan gelene gönlüm kapım açık benim bir oğlum vardı 8 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra beni üzen canımı acıtan pek bir durum söz konusu olmuyor rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın heleki evlat acısı şu 10 aydır düşünüyorum olmazsada napalım vardır rabbimin bir bildiği yuvamıza bir cennet kuşu konmasını beklicez Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsinBen sizi üzmek istemem ama ortalık bu testten kaynıyor tam üç kere benim hevesimi kursağımda bırakmıştı. Umarım sizinki pozitif çıkar. Bunlar sahte testlere benziyor. Sürekli silik ikinci çizgi çıkartan test. Koştum kan verdim koca negatifti. Her marka testin içinde de satılıyor. Nerde görsem tanıyorum. İnşallah sizin bebeğiniz sizinle olduğu için pozitif çıkmıştır. Adetin 5. Günü merakımdan yapmıştım yine böyle çizgi çıkmıştı.
Teşekkür ederim denedim dediğinizi çizgi aynı şekilde duruyor . İnşallah cuma günü kan vermeye gideceğim
İnşallah güzel haberlerinizi alırız haber verin muhakkakTeşekkür ederim denedim dediğinizi çizgi aynı şekilde duruyor . İnşallah cuma günü kan vermeye gideceğim
Tabiki mutluluklarımız paylaştıkça çoğalır inşallah paylaşacağımİnşallah güzel haberlerinizi alırız haber verin muhakkak
Rabbim size sabır versin. Test sonucunuza göre bebiş var görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallahDost acı söyler derler tabiki bir bildiğiniz yaşadığınız durum söz konusu olmuş inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ben kadere Allahtan gelene gönlüm kapım açık benim bir oğlum vardı 8 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra beni üzen canımı acıtan pek bir durum söz konusu olmuyor rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın heleki evlat acısı şu 10 aydır düşünüyorum olmazsada napalım vardır rabbimin bir bildiği yuvamıza bir cennet kuşu konmasını beklicez Allah isteyen herkese hayırlısından nasip etsin
Amin Allah razı olsun . İnşallah iyi dilekleriniz pozitif düşünceleriniz bile yeter hayat bu bazen istediğimiz sonuçlar çıkmama ihtimali olsa bile iyi dilekler gönülden gelen dostane yaklaşımlar bile mutlu olmayı bilene yetebiliyor. Tabiki inşallah olumlu ya da olumsuz paylaşacağım sonucumuRabbim size sabır versin. Test sonucunuza göre bebiş var görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallahbizi de haberdar etmeyi unutmayın