:) hamilesin gözün Aydın. Ah ah beni ne zamanlara götürdüaz mi test yaptım bende. Oğlum Suan 8 aylık zaman nasil da gecti yahu
Maşallah hamilesin canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar adetim 3 gün gecikti.az önce dayanamayıp test yaptim.testi yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ama böyle buğulu gibi oldu başta,5 dk içinde de resimdeki halı aldı.acaba doğru olabilir mi 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum suan şoktayım,test bozuk falan olabilir mitecrübeli arkadaşlar bakabilir mi İlk defa test yapıyorum korkuyorum ya yanlissa diye yarın eşimle tanışma yıldönümümuz insallah ona sürpriz yapmak istiyorum
:) 2 aylık ne ki valla bu günleri bile özlemle duyguyla anacaksın. Zaman öyle geçiyor ki! Oglumu emzirmeyi özledim ufacık olmasini özledim şimdidenAl bendende o kadar. Benim oglan 2 aylik. Gecen birinin hamilelik testine sahit oldum nasil duygulandim hemen o gunlere goturdu beni ❤ çok mucizevi bir duygu rabbim her isteyene yaşatsin
Konunsahibi hamilesiniz saglikla gelsin miniş ❤
:) 2 aylık ne ki valla bu günleri bile özlemle duyguyla anacaksın. Zaman öyle geçiyor ki! Oglumu emzirmeyi özledim ufacık olmasini özledim şimdiden
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar, gerçekten çok farklı duyguymus bend hala inanamıyorum
Eşime gece sürpriz yaptım oda çok sevindi hemen kan vermeye gittik beta 478 çıktışükürler olsun hamileyim hala inanamıyorum çoktandır bugünü bekliyorum hemşire değer için iyi dedi ama kalp atışını duyana kadar içim rahat etmez herhalde Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten kafadan atınca oluyormus
Hamılesın cnm bende ınanamamıştımm gıttım bı tane daha alıp yaptımKızlar adetim 3 gün gecikti.az önce dayanamayıp test yaptim.testi yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ama böyle buğulu gibi oldu başta,5 dk içinde de resimdeki halı aldı.acaba doğru olabilir mi 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum suan şoktayım,test bozuk falan olabilir mitecrübeli arkadaşlar bakabilir mi İlk defa test yapıyorum korkuyorum ya yanlissa diye yarın eşimle tanışma yıldönümümuz insallah ona sürpriz yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?