- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Amin canım Allah razı olsun :)Inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin
Ümit vermek istemiyorum ama gölge gibi bi şey gördüm ben de ama yarın tekrarla mutlaka :)Canım şimdi görebiliyor musun
Bat a kaç gün var canımAmin canım Allah razı olsun :)
+10 gün geçiyor canım batBat a kaç gün var canım
11 gün canım :)Bat a kaç gün var canım
Amin inşallah canımSabah tekrarla canm istersen testini emin olmak için inşllah yanılgı değildr . Herşey gönlünce olur inş
Kan testi yap derm canım+10 gün geçiyor canım bat
Gördüümmm inş hamişsindirrCanım şimdi görebiliyor musun
Bence sende var bişeyler kuzum kana git istersenYav önce midem yanıyo sonra bulanıyo çıldıracam
kız böyle yaptım ancak gördüm valla kör oldum ekrana baka bakaCanım şimdi görebiliyor musun
Senin o yapan ellerin dert görmesin kuzum var dimi bebeğim yakız böyle yaptım ancak gördüm valla kör oldum ekrana baka baka
var canım olmaz mı :) kan ver balım epey geçmiş reglin :)Senin o yapan ellerin dert görmesin kuzum var dimi bebeğim ya
Gidemem kesin psikolojikBence sende var bişeyler kuzum kana git istersen
Ay inşallah kuzun ya iki gün daha beklesemde öyle gitsem diyorum pazartesi günü olmaz mıvar canım olmaz mı :) kan ver balım epey geçmiş reglin :)
Daha iyi olur canım Randevuyu al şimdiden sırada beklemeAy inşallah kuzun ya iki gün daha beklesemde öyle gitsem diyorum pazartesi günü olmaz mı
İdrarı fazla damlatmışsın canım test dağılmış kuruyunca tekrar bakKızlar merhaba bende bugün test aldım yaptım daha bata bir gün var ama dayanamadım yaptım testen birşey anlamadım gerçi çok istiyorum bebeğim olsun çok umutlanmakta istemiyorum hayal kırıklığı olur diye bana akıl verin sizde gebelik var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?