- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Öğlen yaptım ama o beyaz çizgi gibi şey öğlen de vardı . Hatta hayal mi görüyorum diye hemşire arkadaşıma gidip sordum o da gördü ama negatif bu test dedi bilemedim .Çok bekletmişsin canım idrarda ondan öyle olmuş test kurumuş yeni mi yaptın
5 saniye beklettim fazla mı olmuşÇok bekletmişsin canım idrarda ondan öyle olmuş test kurumuş yeni mi yaptın
Çizgi gündüz gördüğünde pembe değilse yoktur canın bu testlerde beyaz ikinci çizgi yeri belli oluyor geneldeÖğlen yaptım ama o beyaz çizgi gibi şey öğlen de vardı . Hatta hayal mi görüyorum diye hemşire arkadaşıma gidip sordum o da gördü ama negatif bu test dedi bilemedim .
Pembe çizgi yoktu umutlanmak da istemiyorum sonradan üzülüyorum . Gerçi bat a daha 12 gün var hayırlısı :)Çizgi gündüz gördüğünde pembe değilse yoktur canın bu testlerde beyaz ikinci çizgi yeri belli oluyor genelde
Aslında çokta bekletmemişsin ama belki diklemesine koydun ondan öyle oldu5 saniye beklettim fazla mı olmuş
Daha varmış canım hakkında hayırlısı inşallah vardırPembe çizgi yoktu umutlanmak da istemiyorum sonradan üzülüyorum . Gerçi bat a daha 12 gün var hayırlısı :)
diklemesine mi ? dikleme de koymadım . muallaktayım :)Aslında çokta bekletmemişsin ama belki dinlemesine koydun ondan öyle oldu
inşallah canım benim olsun artık . doktorun verdiği süre bitiyor 1 ay daha olmazsa aşı yolu gözükecek :)Daha varmış canım hakkında hayırlısı inşallah vardır
Yani o zaman test çok beklediği için öyle oldu inan bende yorumsuz kaldım testinin son halinediklemesine mi ? dikleme de koymadım . muallaktayım :)
Herhangi bi sorun varmıinşallah canım benim olsun artık . doktorun verdiği süre bitiyor 1 ay daha olmazsa aşı yolu gözükecek :)
Aşı derken hangisini kastediyorsun canıminşallah canım benim olsun artık . doktorun verdiği süre bitiyor 1 ay daha olmazsa aşı yolu gözükecek :)
Yani o zaman test çok beklediği için öyle oldu inan bende yorumsuz kaldım testinin son haline
hayır şu anda hiç bir sorun yok yüksek ihtimal 3 ay içinde doğal yollardan olabilir demişti doktorumuz en son :)Herhangi bi sorun varmı
bebiş Olmazsa aşılama yaptıracağız canım :)Aşı derken hangisini kastediyorsun canım
Bata 12 gun mu var daha yeni yumurtladin o zaman :) nasil testte ciksin cok erkenPembe çizgi yoktu umutlanmak da istemiyorum sonradan üzülüyorum . Gerçi bat a daha 12 gün var hayırlısı :)
Bat ne zmaandiSabah tekrarladım negatiff
YarınBat ne zmaandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?