- Konu Sahibi p a t u l i
Benim de bugun bir tane yalanci pozitif gordum sonrasi negatif bakalim neler olucak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bugun bir tane yalanci pozitif gordum sonrasi negatif bakalim neler olucak :)
Hiç adet belirtin varmıBenim de bugun bir tane yalanci pozitif gordum sonrasi negatif bakalim neler olucak :)
Tek belirtim gögüslerimde hasasiyet ve damarlar belirginlesti baska da belirtim yok... adet olmadan önce karnımda agri olur o da yok henüzHiç adet belirtin varmı
Bende hiç bişey yok hiç böyle olmazdıTek belirtim gögüslerimde hasasiyet ve damarlar belirginlesti baska da belirtim yok... adet olmadan önce karnımda agri olur o da yok henüz
kalbin kadar temiz =)Merhaba kızlar bende 3 gün kala yaptım HCG testi yok dimi
Her aydan farkliysa gebelik olabilir :)Bende hiç bişey yok hiç böyle olmazdı
çarşamba test yapmıştım negatifti canım, gelen giden yok şu an :/R4bi4 sende varmı bişeyler son durumun ne cnm
Ben de görmek istediğim için mi görüyorum acaba inşallah vardır ya :)Var sanki canım bende gördüm
Inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versinBen de görmek istediğim için mi görüyorum acaba inşallah vardır ya :)
Testin bozuk yada fazla idrar damlattınEki Görüntüle 2189258 benim testimede bakarmsnz kızlar
Ben göremedm cnmKozlar şimdi yaptım bu testi var mi bişey
Eki Görüntüle 2189258 benim testimede bakarmsnz kızlar
Silik bir çizgi var sanrm :)Canım şimdi görebiliyor musun
İşte bende o çizgiden bahsediyorum canım o çizgi ilk 3-4 dakikada çıktı yanılmıyordur inşallahSilik bir çizgi var sanrm :)
Sabah tekrarla canm istersen testini emin olmak için inşllah yanılgı değildr . Herşey gönlünce olur inşİşte bende o çizgiden bahsediyorum canım o çizgi ilk 3-4 dakikada çıktı yanılmıyordur inşallah